Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bosszu vágy,megtegyem??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszu vágy,megtegyem??

Figyelt kérdés

Egy nagyabol korombeli ferfit ismertem meg kb 2 eve.

Eleinte nem tetszett annyire de allandoan hivogatot,keresgelt inkabb unalombol.Koztudott itt ahol elunk hogy egy nagy r...c,kepes tobbekkel is osszebujni egy nap alatt.

Utana bele szerettem,o meg vissza el,elt az erzelmeimmel,nagyon sokszor megalazott.Egy narcisztukus szemelyrol van szo,tobbszor mondtam neki vessunk veget ennek a se veled se nelkuled kapcsolatnak.O egy erdekember,3 eve munkanelkulikent tengodik,anyagilag is sokat segitettem az evek soran mivel szerettem.Most osszejott egy fiatal fiuval,akivel ossze is koltozott.Ez nagyon faj nekem.

Ennek a draga jo baratomnak van banki tartozasa,jo nagy osszeggel tartozik az egyik banknak amit anno lakas vasarlasra celjara vett fel es a mai napig tartozik sok millioval.

Kozben o orokolt szuleitol egy hazat amit a nevere iratott Magyarorszagon(mindketten kulfoldon elunk)

Most mar elhataroztam hogy veget vetek ennek a sok megalaztatasnak,kihasznalasnak amit tole kaptam (jo tudom sajat hibam engedtem magam kihasznalni de megtortent,sajnos)

Es nagyon forr a bosszu vágy bennem,feljelenteni a banknal azt hogy a draga volt baratom orokolt egy hazat,a Bank meg kapja vissza a jussat.

Nem vagyok amugy egy bosszu vagyu,de ennyi megalaztatas,szenvedes utan amit tole kaptam,nagyon ott tartok hogy felnyomom a volt bankjanal.Kapjon o is vissza valamennyit,csak azt szeretnem.

Ti mit csnalnatok,felnyomnatok ebben az esetben a banknal?

#Nosszu
2020. szept. 10. 09:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ausztriaban elunk,neki itt van banki tartozasa orokolni meg Magyarorszagon orokolt 1 eve.

A bankja meg nem kereste ezugyben,szerintem azt nem tudja hogy neki van ingatlanja Magyarorszagon.

Csak ha bekopi valaki.

De talan megsem fogom elarulni a bankjanal,lelki bekemert is inkabb ejtem,van neki igy is eleg gondja.

Majd a Karma vissza adja neki

2020. szept. 10. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!