Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak nektek bejön ha passzív teljesen engedelmes ?
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 21:17
1/10 anonim válasza:
Nekem az olyan passziv jön be akinek van egyénisége a kapcsolatban.nem szeretem az alá-fölé rendelősdit!
3/10 anonim válasza:
Igen, tettszene és ha még kislányos is, az lenne a bónusz!
4/10 anonim válasza:
Nekem speciel csak ez jön be. Full aktívként szeretem irányítani a dolgokat, és ehhez számomra csak egy cuki passzív dukál(na) :)
27
5/10 anonim válasza:
Jesszus mintha nem is embert dugnál
6/10 anonim válasza:
Passzív vagyok.
1) Nem tudnék felnézni férfiként olyan pasira, aki annyira bizonytalan, hogy más életének irányításával próbálja igazolni a saját fontosságát és felsőbbrendűségét.
2) Azt lehet irányítani és kihasználni, aki hagyja. Én ezt nem hagyom, mert megtisztelem magam azzal, hogy a saját életem irányítását nem adom ki a kezemből.
20/p
9/10 anonim válasza:
34 éves férfias engedelmes passzív vagyok Győr környékén lakóm
10/10 ftf1983 válasza:
Persze, hogy bejön, ha a passzív irányítható, dominálható :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!