Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Új barátságnál (heteróval)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új barátságnál (heteróval) mikor célszerű felvezetni, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Új helyre költöztem és neten kerestem és találtam ismerősöket. Voltunk egyikkel együtt sörözni is, de érdeklődik mit gondolok a lányokról stb.

Viszont full heteró és nem mivel hentesként dolgozik nem annyira tanult/művelt.

Félek provinciálisabban gondolkozik és nem fogadná el.

Mit tanácsolsz?

2020. szept. 8. 01:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem könnyű feladat, nekem a párom hentes de iszonyatos erő van benne látszik, hogy jól ki van gyúrva. Végül is fél marhát emelget. Emellett makacs is, de ha igazán barátok vagytok azért el kell mondani neki mert úgyis ki derül és ha mástól tudja meg az nagyobb baj. Attól, hogy hentes nem biztos hogy nem érti meg lehet az is hogy elfogadja mert az én párom 2 nyelven beszél anyanyelvi szinten a magyaron kívül és mindenhez hozzá tud szólni kevés olyan téma vagy helyzet van amit nem fogad el vagy ne tudjon hozzá szólni. Ő is heteró de a közvetlen munkatársa meleg ő elfogadta még mondja is a legjobb munkaerő.
2020. szept. 10. 03:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett végül?
2021. febr. 16. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!