Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok helyes mik az esélyeim? Mit csináljak, hogy több esélyem legyen?
Figyelt kérdés
Aktívként úgy érzem nem vagyok elég jó. Talán mert elég sok nemet kaptam mostanság. Mivel orvosolhatom?2020. szept. 1. 22:47
1/6 anonim válasza:
Ez így kevés.
Hogyan, milyen módon próbálkozol? Milyen típusú emberekre/profilokra írsz? Mit mondanak azok, akik visszautasítanak?
2/6 anonim válasza:
Próbálkozz többet vagy sportolj. Aktívként kell egyfajta kisugárzás is, nem lehetsz anyámasszony katonája aki becsokizik a nadrágba ha hangosabban rákiáltanak.
3/6 anonim válasza:
Milyen vagy?
Mert ez nagyon relativ,hogy ki helyes és ki nem.
4/6 anonim válasza:
Kérdés az is mit értesz azon hogy nem vagy helyes? Mindenkinek más az ízlése más jön be! Sajnos ezek a dolgok ezzel járnak. Nagyon nehéz egyébként így partnert találni mert sokan csak igérgetnek lelépnek/tisztelet a kivételnek/
5/6 anonim válasza:
"Aktívként úgy érzem nem vagyok elég jó. Talán mert elég sok nemet kaptam mostanság."
Az is kérdés, hogy kikre írtál rá?
Sajnos sokaknak nagy az elvárásuk, és jobb pasikra írnak rá (más kategóriára).
Szerintem sportolj, adj a külsődre, sokan felszínesek.
6/6 anonim válasza:
Az a baj hogy sokan csak a külsőre mennek pedig szerintem a belső értékek is ugyan annyira fontosak szerintem van egy mondás miszerint/A szépség elmúlik de a belső érték örökre megmarad"/ Persze természetesen azért a külső és az igényesség sem elhanyagolható szempont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!