Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A péniszem vastagságát és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A péniszem vastagságát és hosszát mivel tudom megmérni?

Figyelt kérdés
És melyik részén kell körültekerni a vastagság-mérésnél?

2020. aug. 30. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mikrométer? 😀
2020. aug. 30. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Egy vonalzóval és egy darab papírral meg tudsz mindent mérni.

Vonalzóval a hosszát, egy papírtcsíkot meg körbetekersz a rúdadon, majd ahol a papír egyik vége a másikat metszi, ott bejelölöd egy cerkával és a sima papírt megméred vonalzóval és ez megadja a vastagságát.

2020. aug. 30. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:

És a vastagságot mindig a legvaskosabb résznél érdemes, igaz?

+1 hossz: fent vagy lent szokás mérni?

(Nyilván anatómiailag alul kicsit hosszabb eredmény jön ki.)

2020. aug. 30. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ennek egy globálisan elfogadott módja vagy ilyesmi 😀

Én régebben azt olvastam, hogy egy cérna/fonal/stb.. szállal pontosan leméred, levágod a szálat és azt méred meg egy vonalzóval, vagy hasonló, mert higy úgy pontosabb. Vastagság mérésénél meg szerintem kb. a közepén mérd.

2020. aug. 30. 17:51
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szabócentivel, bàstya.
2020. aug. 30. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Az élet nagy dolgai...😁
2020. aug. 30. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszt mérj a közepénél, és akkor nincs olyan probléma, hogy alul hosszabb, vagy felül rövidebb. Pont középen van.
2020. aug. 30. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

ISO15602 szabvány szerint kalibrált péniszhossz mérő készülékkel. Ja amúgy bármivel amin vannak cm-k, egy szimpla vonalzó is megfelel, sac/kb. leolvasod és amikor megkérdezi valaki akkor +2-3 cm-vel többet mondasz 😅

Egyébként tök felesleges méricskélni, de majd rájössz. A nőket a férfi érdekli aki a brokihoz tartozik és azt hogy tudja használni, teljesen mindegy hogy te otthon hogyan mivel milyen módszerrel méred. Ha nem tetszel a csajnak nem bújik veled ágyba, ha nem elégíted ki akkor lobogtathatod hogy neked hivatalos mérésügyi okleveled van róla hogy 22.31 cm.

2020. aug. 30. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
16%
Kalapáccsal, mivel mással ? Kb. a fejed közepére kell ütni vele.
2020. szept. 16. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!