Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek sok a spermája azoknak mindig sok?
Figyelt kérdés
5 spricelés felettire gondolok. Aktivak vagytok?2020. aug. 29. 13:41
1/8 anonim válasza:
Hetero vagyok. Elsőre mindig sokat spriccelek, 5-8 spricc. Persze ez hosszs szex és hosszas maszti után ennyi. Másodjára kevesebb. Vagy rövidebb ingerlés esetén is kevesebb.
2/8 anonim válasza:
Én is hetero vagyok, és jellemzően 5 és 10 között spriccelek*, viszont eddig azt hittem, hogy ez átlagos.
*Átlagos gyakoriságú szex melletti első elélvezés
3/8 anonim válasza:
Én ha napi 5x verem is ki, kb 5-6spricc jön. Ha szépen hosszan csinálom, vagy csinálja nekem valaki, akkor 10 felett, szép nagy mennyiségben.😜
19f
4/8 anonim válasza:
Jó, hát 19 évesen ez így van. Bárhányszor is ki tudod verni naponta, és folyton jön.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem mindig.
Igaz nálam nem úgy kell elképzelni, hogy 10-et spriccelek, de minden spriccelésnél sok az anyag.
6/8 anonim válasza:
Belőllem 1 evőkanálnyi minimum van hogy 2 is, azt hittem ez átlag, de nem több spricben hanem egyszerre kifolyik.
7/8 anonim válasza:
6os vagyok
2.menetnél már átlag jön.
De ki fogyni nem szokott ha több menet van akkor se, valószínűleg azért mert nincs előváladékom és egyszerre távozik az is.
8/8 anonim válasza:
Nekem mindig sok 8-9 bő sűrű spricc 42 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!