Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszaél az erejével a mit teszel?
Volt egy szexrandim. Egy izmos 19 éves sráccal. A srác állítólag kezdő volt, így nem számítottam rá, hogy ez lesz. Mikor szoptam már mélyre nyomta folyton, meg elkezdte dugni a szám. Ez még okésnak tűnt. Hisz sokan izgulnak erre. Aztán kérte, hogy mikor dug hátra foghassa a kezeim, mert izgatja. Egy fura pillanat volt még, mikor elélvezett a számba és rámszólt hogy nyeljem mind. Amúgy egész sok jött neki szóval eléggé izgathattam őt. Aztán ő is kielégített orálisan. Aztán kis szünet után jött az anál.
Hát a dugás úgy nézett ki hogy kezek hátra mert őt az izgatná. Majd sikosító és a kb 19cm farkát egyből benyomta tövig. Felkiáltottam hogy ne. Szerencsére nem fájt de kellemetlen volt meg nem erre számítottam. Erre befogta a szám a másik kezével. Végül kb 2 perc után elélvezett. Közbe végig lefogott és kihasználta az erőfölényét. Utána mikor számonkértem, azt mondta a filmekbe is bírja a passzív, azt hitte csak azért csinálom, hogy izgassam. Szóval szerintetek én voltam a hibás? Vagy mit csináltatok volna? A csúcs, hogy reméli még találkozunk ezek után.
Ne haragudj, de te most dicsekszel?
Hogy nem nyalt ki, nem lassan tette be, és igen rövid idő alatt elment hibapont de te mondtad hogy kezdő ezeket neked kellet volna mondani még ha aktív is hogy mit kell csinálni. Tudtad hogy kezdő!
Tanicsd be hogy jó a szex, ő őszinte volt, el is mondta miért csinálta. Nem akart neked rosszat.
Kedves 4. kommentelő.
Az első partnerem is kaland volt. Mégse volt buta. Mégis tudta hogy tágítani kéne. Tudta, hogy lassan. Szerintem IQ kérdése hogy minek mennyire nézel utána. Nem pedig kezdőség kérdése. Egyértelműen úgy érzem, hogy ő élvezi az erőfölényt. De majd beszélek vele, hisz jogosak az érvek a többieknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!