Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon vékony srác lehet aktív?
Figyelt kérdés
Te pl csípnéd?2020. aug. 28. 23:03
4/12 anonim válasza:
Persze, jobban is szeretem a vékonyabb, szálkásabb srácokat.
Fürgébbek tudnak lenni, meg mozgékonyabbak. 😜😄
Meg mert én is az vagyok csak uni.
19f
5/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nem a testalkattól függ. Persze nem biztos hogy mindenkinek fog tetszeni, de van akinek meg igen.
6/12 A kérdező kommentje:
Oh akkor jó. Mert még most kezdtem el ismerkedni aktívan és beszólt már 2 srác hogy nagyon vékony vagyok és ezért aktívnak nem tud elképzelni.
2020. aug. 28. 23:42
7/12 anonim válasza:
Nekem bejönne. Igaz csak akkor ha fiatal is és orállal is megelégedne.
8/12 anonim válasza:
Kérdező hogy beszólnak valamiért az már teljesen természetes, ha adonisz lennél akkor is, túl magas vagy, túl alacsony, kövér, sovány, nagy a farkad, kicsi a farkad, stb,
Ezek az emberek majd meglátod ott töltik az életüket az oldalon, álmodoznak egész nap és senkivel nem találkoznak, max 1évben egyszer akibe nem tudtak belekötni és akkor még koppanak hogy élőben nem olyan, bunkó stb.
9/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet aktív, ez nem alkattól függ. És szerintem szexi is :)
10/12 anonim válasza:
Nekem pont a vékony aktív srácok jönnek be legjobban, én is vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!