Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak öltözött fiúkat kedvelő fiúk! Milyen női ruha tetszene nektek egy fiún?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 20:43
1/7 anonim válasza:
Bármi lehet szexi. A srácon múlik mi áll jól.
2/7 anonim válasza:
Fontos, hogy vékony és feminim legyen! A bugyi ne takarjon sokat a popsiból, ~s könnyen félre lehessen húzni, harisnya, harisnyakötő, magassarkú az nagyon izgató! Felülröl pedig cicifix legyen rajta. A színe fekete, piros vagy rózsaszín legyen😊
3/7 anonim válasza:
Azt szeretem, ha magas, zárt nyakú blúz van rajta felül, alul viszont harisnya vagy combfix és nagyon szexi miniszoknya. De nem szűkszoknya típusú miniszoknya, hanem bővülő aljú, fodros, csini miniszoknya.
4/7 anonim válasza:
Bugyi, melltartó alap + miniszoknya, magassarkú :)
5/7 anonim válasza:
Magassarkú. Bugyi. Szoknya. Harisnya.
A felsőnél vannak problémák...melltartó,top...fen tudja fiun mi jó a lapos mell miatt.
Megnézném estélyiben is.
Monokini,bikini. Sztrecs sport cucc amiben sexin dudorodik a fütyköse.
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszik a sportos ruházat, lehetne akár leggings egy tornadresszel.
7/7 Kajak53 válasza:
Engem is hihetetlenül begerjeszt a szexis bugyi, harisnyatartó, harisnya, melltartó a fiúpartneren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!