Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találtok erre partnert?
Figyelt kérdés
Jó lenne olyan emberekkel is beszélgetni, akikkel nem (csak) kép- és videócseréről szól a dolog. A legtöbben akikkel beszélgettem pl. snapen, végeztek a dolgukkal és blokkoltak - ez már kicsit unalmas. Persze jó dolog a csere, de azért csak kell kommunikáció is szerintem. Ti (ha kerestek), hol találtok erre partnert?2020. aug. 26. 17:32
1/8 anonim válasza:
Mármint csak beszèlgetni? Velem dumálhatsz
2/8 anonim válasza:
Miért a netizéléstől mit vársz? Az egy gyors ürítés, maszturbáció partnerrel a távolból nem több. Ha csak cseverészni akarsz arra ott egy rakás chatoldal, fórum.
3/8 anonim válasza:
Szerintem sehol. Egy ideig én is reméltem hogy nem csak egy gyors rejsz lesz, hanem időnként több is és a kettő közt tudunk más dolgokról jókat dumálni, de aztán lemondtam róla. 🤷♂️
4/8 anonim válasza:
A neten biztosan nem. Ez nem erről szól. Csak a válogatásról, bújkálásról, kamuzásról.
5/8 Péter 26 válasza:
Sajnos nagyon nehéz,értelmes,korrekt aktív srácot találni.
6/8 anonim válasza:
Miért, értelmes, korrekt passzív srácot könnyű találni?
7/8 anonim válasza:
Szia!
Elsősorban kíváncsi lennék a Te hozzáállásodra! Én is internetes társkeresőkön ismerkedem. Egy időben sok levelet kaptam, melyek szexuális dolgokról szóltak! legyen az szex, videószex, kép küldözgetés, ha kizárod ezeket az embereket, nem küldesz intim képet, vagy otthagynak ezzel már be is zártad a beszélgetést vagy felkelted az érdeklődését, hogy Te nem egy kis tárgy vagy akire kiveri a ...., hanem értelmes nyitott és több dologra vágyódó vagy!
Remélem tudtam segíteni a kérdésedben! Üdv, T!
8/8 Péter 26 válasza:
Hát akikkel én beszéltem sokkal több a passzív aki komolyabb szándékkal van itt mint az aktív sajnos, csak ugye én nem vonzódom a passzívakhoz,mert én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!