Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátomnak elment az esze?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak elment az esze? A többi lent. 19f

Figyelt kérdés
A párom azt szeretné, ha egy idegen srácot leszopnék, és ha megdugna, mindezt előtte, tehát végig akarja nézni ahogy szexelek vele, mert őt ez izgatja. Már el is kezdett ehhez partnert keresni planetromeo-n, és mindezt a megkérdezésem nélkül... Én teljesen full passzív vagyok, ő full aktív, 23 éves. Szerintem ez nem normális dolog, és azt gondolom, ha ilyen könnyen "átenged" más pasinak, akkor egy minimális féltékenység sincs benne, ami azt jelenti, hogy nem vagyok neki elég fontos és nem szeret. Más találkozott már ilyennel? Mit gondoltok a dologról?

2020. aug. 26. 07:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
igazad van
2020. aug. 26. 08:30
 2/26 anonim ***** válasza:
55%

Ez egy létező, és nem is olyan ritka fétis (mind heteró, mind homoszexuálisok körében). És mint fétis, semmi köze ahhoz, hogy mennyire szeret, és mennyire vagy fontos neki.

Gondold át, hogy neked ez bejönne-e, és beszéljétek meg. Ne gondold túl, ne vidd át érzelmi, párkapcsolati síkra, mert ez tisztán egy szexuális vágyról szól.

2020. aug. 26. 08:31
 3/26 anonim ***** válasza:
2%

Azt kell tenned mit az Urad akar.

Én bele mennék

2020. aug. 26. 08:33
 4/26 anonim ***** válasza:
63%
Neki ez izgató, nincs ebben semmi különös. Ha benne lennél mert érdekel akkor hajrá, ha nem akarod akkor nem vállalod.
2020. aug. 26. 08:36
 5/26 A kérdező kommentje:
De neki mi a jó ebben? Nem az lenne a legjobb, ha inkább ő szexelne velem? Ehelyett végig akarja nézni, ahogy más srác élvezi a popsim
2020. aug. 26. 08:49
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Lányként ìrok: ugyanez megy nálunk is.
2020. aug. 26. 08:51
 7/26 anonim ***** válasza:
85%
Ezt úgy hívják cuckold, sokakat vont a melegek és a heterok közül is - sokakat meg nem. Ha téged nem vonz, akkor nem csinálod, a szex nem kényszer.
2020. aug. 26. 08:56
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
5# Mindenkinek a magánügye hogy mit élvez. Ő elmondta neked a vágyát, ami nagy bizalmat jelent irányodba. Az már rajtad múlik hogy segítesz-e neki megélni ezt és örömet okozni neki vagy inkább ejted a témát.
2020. aug. 26. 08:59
 9/26 anonim ***** válasza:
72%
Mindenkinek van sajátos vágya. Én se értem de ha nem gond neked akkor tedd meg. Szívesen csatlakozom :P
2020. aug. 26. 09:28
 10/26 A kérdező kommentje:
Mármint mihez csatlakozol? Az a baj, ha megteszem, utána nem lesz megállás, és mindig ezt fogja tőlem kérni újabb és újabb, mindig más srácokkal.
2020. aug. 26. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!