Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én találom szexinek a Dávid-szobrot?
Figyelt kérdés
Mennyire beteges ez? Tudom, hogy csak egy szobor Dávidról, mégis számomra így néz ki egy igazi férfi.2020. aug. 25. 21:49
2/9 anonim válasza:
Tekintve hogy a Dávid szobor az ideális férfit volt hivatott megtestesíteni (mint akkoriban sok más művészeti alkotás), szerintem tök okés, ha tetszik neked.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem gerjedek rá, félreértés ne essék. De szerintem nagyon gyönyörű férfit ábrázol.
2020. aug. 25. 22:00
4/9 anonim válasza:
Többek között ezért is készült a szobor szóval semmi furcsa nincs benne:D
5/9 anonim válasza:
Egy sportos, atletikus alakú, fiatal (kicsit talán lányos arcú - de hát a maestróról tudjuk amit tudunk) férfit ábrázol. Melegként persze hogy vonzónak találhatod (ha ez a típus tetszik amúgy is), de ettől még tényleg ne egy szoborba legyél szerelmes és ne kenődj el ha az élő partnereid nem "szobortestűek".
6/9 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de szerintem is nagyon szép. Tökéletes teste van, és finom arcvonásai vannak. Egyeltalán nem gáz, ha tetszik.
7/9 anonim válasza:
Nem gáz szerintem, bár nekem nem jön be.
9/9 anonim válasza:
Nagyon szép.
Azon csodálkozom csak, hogy eddíg a szobor intim részéröl még senki nem nyilatkozott :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!