Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én találom szexinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én találom szexinek a Dávid-szobrot?

Figyelt kérdés
Mennyire beteges ez? Tudom, hogy csak egy szobor Dávidról, mégis számomra így néz ki egy igazi férfi.

2020. aug. 25. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Igen csak te. Elég beteg vagy
2020. aug. 25. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve hogy a Dávid szobor az ideális férfit volt hivatott megtestesíteni (mint akkoriban sok más művészeti alkotás), szerintem tök okés, ha tetszik neked.
2020. aug. 25. 21:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem gerjedek rá, félreértés ne essék. De szerintem nagyon gyönyörű férfit ábrázol.
2020. aug. 25. 22:00
 4/9 anonim válasza:
100%
Többek között ezért is készült a szobor szóval semmi furcsa nincs benne:D
2020. aug. 25. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Egy sportos, atletikus alakú, fiatal (kicsit talán lányos arcú - de hát a maestróról tudjuk amit tudunk) férfit ábrázol. Melegként persze hogy vonzónak találhatod (ha ez a típus tetszik amúgy is), de ettől még tényleg ne egy szoborba legyél szerelmes és ne kenődj el ha az élő partnereid nem "szobortestűek".
2020. aug. 25. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én lány vagyok, de szerintem is nagyon szép. Tökéletes teste van, és finom arcvonásai vannak. Egyeltalán nem gáz, ha tetszik.
2020. aug. 25. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem gáz szerintem, bár nekem nem jön be.
2020. aug. 25. 23:21
 8/9 everlight ***** válasza:
76%
Nekem nem tetszik
2020. aug. 26. 00:36
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon szép.

Azon csodálkozom csak, hogy eddíg a szobor intim részéröl még senki nem nyilatkozott :-(

2020. aug. 26. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!