Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tényleg baj ha túl vastag a farkam? (Passzivok )Volt akivel emiatt nem úgy sikerült az együttlét

2020. aug. 23. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem de az a legjobb. De amugy meleg vagy vagy nem?Bocsi csak érdekel
2020. aug. 23. 20:28
 2/7 anonim válasza:
96%
Nem lehet ezt bajnak nevezni, mindenkinek más az ideál. Viszont, ha nem hagytok elég időt a tágulásra, akkor lehet elég fájdalmas lesz a dolog. Ha kellőképpen ki van tágulva a passzív, akkor hidd el, hogy élvezni fogja ;)!
2020. aug. 23. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem. Nem a farka miatt fekszek le valakivel, hanem maga a személy miatt. Persze alkalminál más a helyzet, de nem szoktam alkalmizni. Ha jól tágítod elötte, használtok sikosítót, akkor nem hiszem, hogy nagy gebasz lenne
2020. aug. 23. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Mivel én csak szopnék, így nekem nem gond :)

Sőt, szerintem jobb egy vastagabbat szopni, mint egy vékonyat :)

2020. aug. 23. 21:21
 5/7 everlight ***** válasza:
95%
milyen vastag?
2020. aug. 23. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond :) 25f
2020. aug. 24. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kell nyalnod, és szüzek kel, vagy akik nem rutinosak ne foglalkozz,

Ha kiírod egyből hogy vastag, lehet jobban is lesz kapásod van aki direkt ezt keresi.

2020. aug. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!