Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fontos az anál? Vannak itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos az anál? Vannak itt olyan meleg srácok, akik tudnának úgy kapcsolatban élni, hogy nincs anális szex, vagy nem fontosak a szerepek?

Figyelt kérdés

Úgy értem nincs passzív-uni-aktív szerepfelosztás, tehát penetráció nélküli együttlét. Nyilván orál és másfajta romantikázás szerepet kapna.

Szívesen olvasnék arról is, hogy akik már így működnek kapcsolatban, náluk mi a helyzet.

2020. aug. 22. 17:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Jobb ha nincs igy legalább nem fáj semmi 😁
2020. aug. 23. 23:07
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
A legfontosabb! Imádom ha órákon át pakolnak! A legjobb dolog a világon! Teljesen kikapcsol feltölt! 38 passzív Bp
2020. aug. 25. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Mint minden kérdésre, erre is az a válasz, hogy embere válogatja, hogy ki mit szeret.
2020. aug. 25. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Az #1-es kommentet nem tudom értelmezni: "... és az miért lenne penetráció, ha valakit az egyik szerep vonz, és a másik nem?"

A penetráció a behatolás. Semmi köze ahhoz, hogy kit melyik szerep vonz. Az aktív penetrál (behatol) a passzívba. Ha szigorúan nézzük, az orális szex is penetráció... Csak nem végbélen keresztül, hanem szájon.

2020. aug. 26. 10:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Szóval egyelőre az arányok azt mutatják, hogy valójában kevesebben vágyunk anális aktusra és kapcsolatban fontos lehet más is (szerencsére), illetve ha ez képbe kerül, akkor inkább a passzívoknak fontosabb.

Valójában mindig is azt gondoltam, hogy az análtól "kicsit tartanak" az emberek és sokan csak mondják, hogy Ők nekik ez kényük-vágyuk... legalábbis ha felnőtt filmben jól néz ki a helyzet, akkor biztos személyesen is.

2020. aug. 29. 10:13
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Én még nem voltam pasival, de szerintem nem létfontosságú. Uninak vallom magam (én pl élvezem az anális maszturbációt), de ha a párom nem igényelné sehogysem, nekem nem lenne probléma, max megoldanám magamnak időnként :) Én például romantikusabbnak érzem az orált és a kézimunkát, ha csak a szexuális oldalát nézzük egy kapcsolatnak.
2020. nov. 12. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
6 eve vagyunk egyutt siman mukodik anal nelkul
2020. dec. 16. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan fontosnak tartják, de a melegek egy része számára nem az. Ez viszont talán a kisebb rész, bár mostanában mintha több ilyen srác lenne. Minden megszokás kérdése egyébként.
2022. júl. 5. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretjuk akkor lehet anal nelkul is..
2023. márc. 4. 10:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt párom,aki nem akarta és tiszteletben tartottam.Nagyon jól megvoltunk minden téren, szexben is,análmentesen.

Örömmel ismernék meg ilyen meleget, kapcsolatra,aki szintén análmentes ,egyébként pedig van szexuális kultúrája.

F/Bp

2023. szept. 15. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!