Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos az anál? Vannak itt olyan meleg srácok, akik tudnának úgy kapcsolatban élni, hogy nincs anális szex, vagy nem fontosak a szerepek?
Úgy értem nincs passzív-uni-aktív szerepfelosztás, tehát penetráció nélküli együttlét. Nyilván orál és másfajta romantikázás szerepet kapna.
Szívesen olvasnék arról is, hogy akik már így működnek kapcsolatban, náluk mi a helyzet.
Az #1-es kommentet nem tudom értelmezni: "... és az miért lenne penetráció, ha valakit az egyik szerep vonz, és a másik nem?"
A penetráció a behatolás. Semmi köze ahhoz, hogy kit melyik szerep vonz. Az aktív penetrál (behatol) a passzívba. Ha szigorúan nézzük, az orális szex is penetráció... Csak nem végbélen keresztül, hanem szájon.
Szóval egyelőre az arányok azt mutatják, hogy valójában kevesebben vágyunk anális aktusra és kapcsolatban fontos lehet más is (szerencsére), illetve ha ez képbe kerül, akkor inkább a passzívoknak fontosabb.
Valójában mindig is azt gondoltam, hogy az análtól "kicsit tartanak" az emberek és sokan csak mondják, hogy Ők nekik ez kényük-vágyuk... legalábbis ha felnőtt filmben jól néz ki a helyzet, akkor biztos személyesen is.
Volt párom,aki nem akarta és tiszteletben tartottam.Nagyon jól megvoltunk minden téren, szexben is,análmentesen.
Örömmel ismernék meg ilyen meleget, kapcsolatra,aki szintén análmentes ,egyébként pedig van szexuális kultúrája.
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!