Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok nem merem felválalni mert félek hogy a szüleim és a barátaim ez miatt elfordulnak tőlem. Mit csináljak? Titkolgatni is olyan rosz mert mindig kérdezik mért nincs barát nőd...
1. Téves kategória
2. Ne légy beszari, elő a farbával!
3. Ha emiatt elfordulnak tőled a barátaid, akkor azok nem is voltak igazán barátok, szóval még jól is jársz.
4. Ne parázz a szüleid előtt, ők akkor is szerettek mikor kicsiként telefostad magad, és hülyeségeket csináltál. Biztos vagyok benne hogy a szeretetük cseppet sem fog változni irányodban. Ez már a 21. század, szóval éljen a modern, felvilágosodott gondolkodás.
Ha elmondod,kivágod a fát magad alatt.Nem kellene.Senkinek.Ha mások is megtudják,már pedig ha a szülőknek elmondod,sokan mások is tudni fogják,
mert majd tanácsokat kérnek másoktól,hogy mi tévők legyenek.És a pletyka
nem áll meg.Ez majd ki hat az egész életedre.És ebben az országban,nagyon
nehéz lesz boldogulnod,sajna.Úgyhogy,senkinek soha.A kérdésekre a csajokkal
,még nem találtam meg az igazit,legyen a válasz.
Nem könnyü a kérdés, de általános válasz nincsen !
Magad dönted el, hogy mitévö legyél, ez a te dolgod. Itt mindenki mást fog javasolni, a saját példájukra alapozva. Tehát te is éljed a saját életedet.
Neked kell érezni egy-egy helyzetben, hogy miképpen reagálsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!