Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Tinder-en kapott lájkok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder-en kapott lájkok olyan profilok, amiket még nem húztam semerre sem?

Figyelt kérdés
Ha közülük egyet jobbra húzok, akkor macth lesz belőle, ha pedig balra akkor törlődik, igaz?

2020. aug. 18. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
nem, már lehet balra húztad őket.igazából miután megjelenik, hamarosan felfogja dobni aki likeolt. azért elég könnyen kilehet találni a homályos kép alapján.
2020. aug. 18. 00:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Törlődik egy darabig, kB 1 hónap után újra feldobja,

Főleg ha a környékeden nincs sok meleg, vagy elkezdi tolni a nem létező túristákat akik elrepültek a fejünk felett, nekem így volt. Egyszer 5km re volt másnap már több mint 1000km re, vidéki vagyok.

2020. aug. 18. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!