Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Planetromeo. Kép nélkül képet kérni?
Egyetertek.
Nekem meg a kedvencem, aki kep nelkul rad ir, hogy van e kedved ismerkedni? Megis mi alapon varnak valaszt? En nem fogok kepekert konyorogni. :D 26f
Próbálkozik a tapasztalatlanoknál beválik
És ő tud rejszolni 1 et.
Tilcsd őket azonnal, ami nem jelenti azt hogy 1 nap múlva új címmel nem fog jelentkezni.
Ne foglalkozz vele nem éri meg az idegeskedést, a jó lásd benne van aki kiverné rád, 🤡🤩😀, kis önbizalom növelés.
" a jó lásd benne van aki kiverné rád" De azt nem tudhatod, hogy fog-e neki tetszeni a kép, amit elküldenek neki.:D Plusz senkit nem is érdekel szerintem.
4-es, szerintem a tiltást arra értették, ha kép nélkül írnak rád képet kérvén, az ilyet én is tiltanám. Ez nem rinyálás, továbblépek tiltom, el van felejtve.
Általában 3 oka van annak,ha valakinek nincs képe.
1.Bizonytalan,fél,még nem esett túl a coming outon.
2.Házas,nős vagy van párkapcsolata.
3.Ismert személy.
Velem volt olyan, hogy egy kép nélküli profil köszönés nélkül küldte a farokképet. Jelzem, a saját farkamról láttam viszont a képet. Szóval undorító ami ott megy.
Az meg hogy valaki nős vagy házas pont nem érdekel. Egy felsőtestből és egy farokképből nem fogja tudni senki beazonosítani.
Utolsó :ismert személy?
Olyanok is vannak fent ezeken az oldalakon itthon?
Nem inkább vezető beosztás etc?
9/9
Van, én már nem 1 ilyennel beszéltem.
(Nevet nem írok, ne kérje senki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!