Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt olyan meleg férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan meleg férfiak akik rendes párkapcsolatba élnek? Ha igen akkor mennyi ideig tartott megtalálni egymást?

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Ezen az oldalon se heterók, se melegek nincsenek, akik rendes párkapcsolatban élnek, máskülönben nem itt töltenénk az időnket.
2020. aug. 17. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Ahogy az #1 es írja. Ugyan ez a véleményem
2020. aug. 17. 11:14
 3/11 A kérdező kommentje:
1 2 azért előfordul de ha nincs akkor mind1
2020. aug. 17. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Cáfolnám az #1 és #2 véleményét. Mi épp 1 éve vagyunk együtt a barátommal, de előtte is volt már több párkapcsolatom. Nekem nem volt nehéz párt találni, de ehhez az is kellett, hogy kompromisszumokat tudjak kötni. 26f
2020. aug. 17. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

3éve vagyunk együtt, de csak hétvégente, péntek du.tól Hétfő reggelig.

Plusz nyaralások, ami nálunk elég sűrűn van

2020. aug. 17. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

5 vagyok

3hónap alatt találtam meg

De nagyon intenzíven kerestem

És már rutinosan 40 éves vagyok. Nyíltan vállalom magam.

Másképp ez nem megy.

2020. aug. 17. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Három párkapcsolatom volt,mind a hárommal évekig éltem.Kivétel nélkul hűtlen lett mindegyik,ezért ért véget.

Amíg volt kapcsolatom nem nagyon néztem fel ide, mióta nincs, azóta olvasgatok, és néha csodálkozom, néha megdöbbenek azon, ami itt megy.

2020. aug. 17. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
10 éve vagyunk együtt. Nagyon fiatalon jöttünk össze. Én 19 voltam, õ 17. Én sokszor gyakorizom. Szerintem a párkapcsolat és a gyakorizás közt nincs összefüggés. 29/f
2020. aug. 17. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

A 8-as válaszolónak uzenem, nagyon szerencsések vagytok egymással ! ilyen fiatalon összejönni és így megbecsulni egymást és kitartani, nagyon ritka ebben a mai meleg világban.

Sajnos ma már egyéves kapcsolat is aranylakodalomnak nevezhető..

Legyetek sokáig egyutt és boldogságban !

2020. aug. 17. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi 16 éve vagyunk együtt. Nem tudok válaszolni arra a kérdésre, hogy mennyi ideig tartott megtalálni egymást, mert éppen egyikőnk sem keresett párkapcsolatot, csak valahogy "így alakult". "Véletlenül" jöttünk össze. Megismerkedtünk, beszélgettünk, találkozgattunk, az 1 hétből 2 lett, abból 1 hónap, 3 hónap, fél év, egy év... Aztán rájöttünk, hogy egész jól kiegészítjük egymást, együtt valahogy minden könnyebb.
2020. aug. 17. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!