Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekkori molesztálás hatására válhat valakiből biszexuális vagy homoszexuális ember?
Figyelt kérdés
Itt olyanra gondolok, aki fixen tudta magáról hogy nem érdekli a saját neme. Azonban történtek dolgok (molesztálás, bántalmazás) aminek hatására ez változott. Ha ez megváltozott akkor valójában megszerette, vagy pedig ez inkább egy kialakult önostorzó, önmagával szembeni büntetésre, alázásra hajlam alakult ki, és ezért fekszik le a saját nemével?2020. aug. 17. 07:10
11/15 anonim válasza:
Ez baromság.
Trauma ér, aminek később lehetnek lelki sebei, depresszióba eshetsz stb, de ettől függetlenül nem fog megváltozni a szexuális beállítottságod.
12/15 anonim válasza:
igen.... gyerekkoromban rendszeresen kihasználtak, és biszexuális vagyok.... hogy összefügg-e, azt nem tudom....
13/15 anonim válasza:
Molesztáltak hat éves koromtól kilenc éves koromig. Undorodom a férfiaktól, de ettől nem vonzanak a nők.
14/15 anonim válasza:
Én állithatom, hogy igen is van ilyen. Engem 7-8 éves koromban molesztáltak. Sztán elmondtam 4 évre rá a szüleimnek és. Valahogy oda jukadtam ki hogy bi lány lettem.
15/15 anonim válasza:
Engem neveloapam 12 eves koromtol 17 eves koromig, amikor autobalesetben elment, napi szinten lesz@pott estenkent furdes utan, lefekvesnel.
Mindig bejott betakarni, es akkor voltak a dolgok.
En elveztem mert jol esett.🤔😲
Nagyon szerettem amugy is, es jol esett h oromet okozott nekem.
Nem lettem se bi se meleg.
Csak baratnoim voltak.
Nem is hianyzott h fiu csinalja.
Soha utanna nem voltam fiuval.
Csaladom van, es eszembe sem jutna fiuval semmi.
De nem itelem el a melegeket es a biszexeket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!