Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajléktalannal lefeküdnétek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki rohadt jóképű, a teste sem rossz. Nem régóta lehet az utcán, mert viszonylag ahhoz képest a ruhái meg minden jól néz ki. Szoktam vele beszélgetni, vettem is már neki kaját.a beszélgetések alatt kiderült hogy biszex. Én meleg vagyok. Őszintén szólva ha egy buliban futnék vele össze simán benne lennék vele szexben, de így is megfordult a fejemben. Ti lefeküdnétek vele vagy nem?2020. aug. 16. 18:01
11/18 anonim válasza:
Többi csovest miért nem viszed fel magadhoz?
12/18 anonim válasza:
Ja persze most jössz, hogy támadd a másik oldalt... Igen, ez jellemző arra, aki nek képes magába nézni... Attól érzed magad embernek, hogy megfürdeted a csávót, akit le akarsz cumizni?
7es válaszoló voltam, mi lenne ha visszatérnénk az ottani válaszom kérdéseire, és tisztáznánk, hogy mik is a szándékaid.
13/18 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem miért bántjátok a kérdezőt... Tisztálkodási lehetőséget adott, mosott rá. Ti megtettetek volna egy hajléktalanért ennyit?
15/18 anonim válasza:
Ha nem túl szakadt, és bejön, simán, bárhol, bármikor. Akár többször
16/18 anonim válasza:
Miért bántjátok a kérdezőt? Többet tett érte mint bárki más, ha meg dugni akar vele az az Ő dolguk, csövesnek sem kötelező kötélnek állni. Már egy jópont hogy annak ellenére kap egy esélyt hogy csöves.. Ha valaki tetszik, normális is mikor szóbaállok vele akkor legalább az nem akadály meg kizáró tényező hogy csöves.. Sztem jófej a kérdező..! Nemibetegségre vigyázzon, meg ne lepődjön meg ha mégis heteró csak mondta azért mert megneszelte miért is kap kaját.. Nyilvánvalóan ha beválik nem fogja visszarakni az utcára a kérdező, ha meg nem válik be mint emberi társ hát istenem, nem segélyszolgálat Ő sem. Csövi csak nyerhet vele, ha csak pár nap ingyenkaját akkor is. Sok sikert hozzá, hajrá!
17/18 anonim válasza:
A kérdező csak szexről beszélt, nem arról, hogy ha "beválik, akkor utána...".
18/18 anonim válasza:
Csak vigyázz nehogy dugás után kiraboljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!