Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit nem tudok lerázni. Tetszem neki és nyomul, pedig én meleg vagyok. Hogyan tudnám elérni, hogy békén hagyjon, anélkül hogy elmondanám neki, hogy meleg vagyok? 25f
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 07:55
11/13 A kérdező kommentje:
Ja meg át szokta hívni tesóm a barátnőjét, és ez a csajszi is jön vele állandóan, meg még pár csaj, ez ilyen csajbanda :D és ha pl kimegyek a konyhába vagy az udvarra, a csaj jön utánam, beszélgetni akar, meg ilyenek
2020. aug. 15. 11:02
12/13 anonim válasza:
Hogy nekem nem bír egy ilyen csajbanda lenni :D bi vagyok :)
Sztem csak meg kellene mondanod hogy a pasik érdekelnek, vagy ez titok?
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, titok. Nyilván nem írtam volna ki a kérdést, ha ilyen egyszerűen el tudnám intézni a dolgot
2020. aug. 15. 13:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!