Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet pedofil az ismerősöm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet pedofil az ismerősöm? Folyamatosan gyúr meg mindent megtesz hogy fiatalos maradjon, most 34 éves. MINDIG ilyen 18-21-24 éves gyerekekkel van, és mivel biszex, általában ebből a csoportból választ magának párt. viszont nőből a bögyöset szereti.

Figyelt kérdés
nőből a jó érettet de inkább ilyen 18-24 éves kisfiúkkal szórakozik, akik még azon kívül hogy fiatalok, még kisfiús, igazán gyerekes alkatuak viselkedésüek is. ez lehet pedofil hajlam?
2020. aug. 14. 22:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő a pedofil, hanem te vagy irigy
2020. aug. 14. 23:22
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem neki csak a fiúk jönnek be,és a férfiak nem,akiken már látszódnak a férfias vonások,pl erős arcszőrzet,stb.

Ő pedig azért sportol ennyit,mert az ilyen 18-25 éveseknek 30 feletti csak akkor jöhet szóba,ha jól néz ki.

Ha jól sejtem az ismerősöd aktív.

Általában az aktívaknak csak a fiatal vagy fiatalos passzív jön be.

Lehet az 30 feletti is,ha 20-on évesnek néz ki.

Ettől ez még nem pedofília.

a heteró férfiak többségének is a fiatal lányok jönnek be.A milfek kevesebbeknek.

Ezzel igazán az a baj,hogy egyre öregebb lesz,és egyre távolabb kerül majd az áhított célcsoporttól.

Ez még nem is olyan extrém,én láttam már 50 évest is,akire jellemző volt,ez.Kigyúrt,tetovált,és ilyen 20 éves fiúkával járt.

Hát kissé nevetséges.Ezek a kapcsolatok nem tartósak.

De ha jobban megnézed a kis korkülönbségű meleg kapcsolatok sem tartanak tovább azoknál,amiknek a nagy korkülönbség vet véget.

2020. aug. 15. 00:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy lehet közhely,de a kor tényleg csak egy szám.

Vannak emberek,akiknek csak a testük öregszik meg,de megrekednek a tini korban kb.

Mert egy mentálisan egészséges,személyiségfejlődésben nem elakadt idősebb nem fog partnert látni egy tapasztalatlan fiatalabban.

De ha engem kérdezel,ezek inkább csak a szexre mennek,és a kis fiatal naiva még elhiszi,hogy örökké együtt lesznek,mint a romantikus filmekben:d

2020. aug. 15. 00:30
 14/26 anonim válasza:
100%
Egy "ismerosom" mi?! XD
2020. aug. 15. 00:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem neked mi közöd hozzá. Az már világos hogy szívesen kavarod körülötte a sz...de azt nem értem miért? Miben befolyásolja a TE életed az hogy neki miért a tinik jönnek be? Mibe hogy téged kioffolt és emiatt van bajod? Vagy jobban néz ki és az a baj? Vagy az hogy bejön a fiataloknak is?
2020. aug. 15. 01:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező senki nem ért egyet veled. Fogadd el, hogy ez a gondolatod most nem jött be, nincs igazad.
2020. aug. 15. 01:34
 17/26 A kérdező kommentje:
lehet hogy nincs igazam, de ettől még így érzek. neki ilyen egy évig szokott tartani egy kapcsolat kb, de így úgy vissza vissza járnak hozzá a "gyerekek" dugni utána is.... én nem vagyok féltékeny, nem adott kosarat, csupán a pedofília minden fajtáját elítélem és ha ilyen van, akkor jobb tudatni a másik féllel is hogy vigyázzon, mert lehet pedofil.
2020. aug. 15. 01:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki gyúr, és ad magára azt jelenti, hogy igényes a külsejére és valószínűleg és valószínűleg egészségesen él, plusz jó testtel könnyebb szexpartnert találni.

Az meg hogy huszonévesekkel kavar, az nem pedofília. Neki a nála fiatalabbak jönnek be. Gondolom feszes test stb. Nyugodtan bemutathatsz engem neki. ;)

2020. aug. 15. 02:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is dugnék 18 éves lánnyal, de 13 évessel már nem.
2020. aug. 15. 02:46
 20/26 anonim ***** válasza:
86%

Ez egyáltalán nem pedofília. Tessék, itt a pontos meghatározása:

*Szleng: Elmebeteg bűnöző felnőtt, aki kiskorúakat és gyerekeket használ alantas nemi vágyainak kielégítésére.

A pedofil testileg és lelkileg is tönkreteszi az áldozatát. A pedofil tette emberiségellenes bűn.

Eredet [pedofil < német Paedophilia (pedofília) < görög: paidos (gyerek) + philos (szerető)]"

Forrás: WikiSzótár.

Attól, mert valaki a nálánál fiatalabb pasival jár még nem jelenti azt, hogy pedofil is. Szerintem ne kedverd a szezont a fazonnal. :D

Én sem értek egyet, hogy mondjuk egy 30/40 éves férfi 18 éves tinikkel járjon, de nálam az a különbség, hogy én nem ítélem el őket, úgy mint te.

2020. aug. 15. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!