Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lenne a helyes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lenne a helyes?

A párkapcsilatban élek.

Mostanság gyakran veszekszünk.

És mindig emgem hibáztat ha ő robbantja ki a vitát akkor is emgem tart bünösnek .

Nem.képes elismerni semmit.

Amit én megteszek érte azt ő nem viszonozza nem ugy mint én .

Elvan a világában a telefonjával és nagyon bosszant mintha én ott sem lennék.😔😔😔

Valaki volt már hasonló helyzetben?

25f

2020. aug. 14. 19:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesirásért telefonról írok.
2020. aug. 14. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ha nem vagy boldog, akkor szakítasz.
2020. aug. 14. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vagy "idős", szerintem szakíts vele, és keress mást, aki tisztelettudóbb, viszonozza az érzéseidet. Úgy értettem, hogy még nem vagy idős, hogy még sokkal könnyebben találsz magadnak valakit, mint évek múlva, mert most nem léptél.
2020. aug. 14. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
25 vagy ,elötted az élet,dobd ,ha nem vagy boldog,repül az idö éld meg a mát...
2020. aug. 14. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de elég egy önző pöcs a párod. És szerintem ennél tartsd magad többre és szakíts vele.
2020. aug. 14. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szakíts. Keress egy olyat, aki értékel téged és jobban meg is becsül.
2020. aug. 15. 05:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

De nagyon szeretem.

És nagyon nehezen tudom magam túl tenni egy szakitáson.

😔

Volt valaki hasonló helyzetben?

2020. aug. 15. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szerettem az exem, mindent megtettem érte ő pedig sorozatosan megcsalt és alapvetően semmibe vett. Mindennek ellenére nagyon nehéz volt túltennem magam rajta, de inkább szenvedtem szingliként egy jó darabig, és ezzel esélyt adva egy normális másik párkapcsolatnak, minthogy mellette totálisan kiidegeljem magam, és az önbecsülésem a béka segge alá kerüljön. A döntés a tiéd.
2020. aug. 15. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!