Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, szoktatok napközben...?
Figyelt kérdés
Passzív srácok, szoktatok napközben plugot hordani? vagy hosszabb ideig? vagy volt már hogy combfix vagy valami fehérnemű rejtőzött a ruha alatt? ez inkább crossdressing :) de én paszívként szeretem az ilyen kis izgató dolgokat. Ha valakinek van kedve eszmecserét folytatni ebben a tlmában, akkor írjon nyugodtan :)#passzív #sissyfiu
2020. aug. 12. 13:36
11/14 anonim válasza:
Felvennél nadrág helyett, pl. miniszonyát hozzá😊?
12/14 A kérdező kommentje:
hmmm egy esti sétánál merném csak, de akkor már egy szép topp is jöhetne egy átlátszó :$ elmennék valahová messzebbre autóval, aztán ott sétállnék egyet :P természetesen pluggal a popómban :)
2020. aug. 14. 14:17
13/14 anonim válasza:
És mi lesz a magassarkúval, remélem nem edzőcipőt vennél hozzá! 😊😊Merre lenne az a messzebbre autózás?
14/14 A kérdező kommentje:
szerintem egy cipó combfixxel a legjobb :) azt kifelejtettem hogy természetesen egy harisnya tartó is lenne mert az úgy szexi :) meg annyira felhúzni csak a combfixet, hogy éppen kilátszódjon a kis szoknyám alól :)
hát ki külterületre :) de olyan helyre ahol mégis vannak :P
2020. aug. 14. 15:22
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!