Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen adatokat látnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen adatokat látnak a futárszolgálatosok?

Figyelt kérdés
Szexshopból rendelnék ezt-azt, az oldalon azt írják, hogy diszkrét csomagolásban küldik.. a baj viszont ott kezdődik, hogy van egy ismerősünk aki futárszolgálatnál dolgozik. Ő látja a termék nevét, vagy azt, hogy honnan lett rendelve?

2020. aug. 12. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
szerintem azt látják, hogy honnan van
2020. aug. 12. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem látja. A szexshop nem írja rá a csomagra, hogy "szexshop". De ezt leírják szerintem mindegyik szexshop oldal rendelési felületén. Teljesen diszkréten kezelik.
2020. aug. 12. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendeld automatába, és akkor még nem is találkozol senkivel. Amúgy se nézegetik a napi több ezer csomagot, hogy mi van benne, nekik tök mindegy, és az esély, hogy pont az ismerősöd találkozik vele, minimális.
2020. aug. 12. 12:25
 4/7 BB_ ***** válasza:
100%
Teljesen biztonságos, nem látszik semmi a csomagoláson, és nem is írnak rá semmi félreérthetőt.
2020. aug. 12. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérd csomagautomatába.
2020. aug. 12. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg nincs csomagautomata, kérd postán maradóra.

Olcsóbb is, és te mész érte.

2020. aug. 12. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szexvitál.hu-ról rendeltem, egyáltalán nem utalt semmi rá, hogy honnan van. A futár sem tudja.
2020. szept. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!