Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki szokott hogyan/mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szokott hogyan/mivel szőrtelenít?

Figyelt kérdés

Eddig borotváltam, (váll, hónalj, felsőtest, nemi szerv környéke) de csak első nap tökéletesen sima és nagyon hamar visszanő láthatóra.

Ráadásul akárhogy vigyázok néhány helyen mindig kipattogok.

Gyantából van olyan amit magamnak is megtudok csinálni?

2020. aug. 12. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Borotválom magam.

Cukorgyantát akarom majd kipróbálni. Egyébként bármelyik gyantát tudod magadnak csinálni.

2020. aug. 12. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is borotválom magam
2020. aug. 12. 11:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Borotvából milyet használtok és milyen gyakran szoktátok?
2020. aug. 12. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 hetente, Gillette fusion és Nivea sensitive borotvagél. Jah és mindig este borotválom magam, utána zuhany, jah és meztelenül alszom, így egész éjszaka tud regenerálódni a bőr és nem piszkálja semmi.
2020. aug. 12. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a lidl ben szoktam borotvát venni és változó gyakorisággal használom. Erős szőröm van, minden nap is lehetne borotválni,de olyan 3-4 naponta szoktam.
2020. aug. 12. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajnyíró, borotva, epilátor, leukoplast. Attól függ, melyik terület.
2020. aug. 12. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hali! Bocs, de a kérdést kicsit rossz kategóriába raktad. Jobb lett volna az egyébb kérdések.

Amúgy én 8-10 hetente intim kozmetikushoz járok már 5 éve gyantáztatni. Megpróbálhatod magadnak is, de sok vele a nyüg, meg a baj és az előkészület. Ha kiszámolsz mindent nem lesz olcsóbb se a borotva és se a saját gyantázás. Ha kozmetikushoz mész kb 20 perc és kész. Szerintem nem vészes. Nekem legalább is nem az.

2020. aug. 12. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Én csúcsüzemben rezgőkéses borotva majd körkéses aztán viszonylag sima lett. Ez tartott maximum egy napig aztán szúr mint állat 2-3napig.

Ezt megunva csak rezgőkéses ami után bár sima nem lesz de legalább kimarad a szúrós időszak.

Lézeres szőrtelenítés lesz hamarosan, kb. egy éven át 2-3 alkalom. Az a kevés ami utána marad lényegesen gyengébb is lesz várhatóan amit már borotválni nem fogok.

2020. aug. 12. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtelenítő krémet használok, nekem bevált. Később pedig lézeres szőrtelenítést szeretnék én is.
2020. aug. 15. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!