Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan, aki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki csak sokkal később, 20,esetleg 30 felett jött rá arra, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Hogy történt, hogy élted meg?

2020. aug. 11. 21:48
 1/3 -remete- ***** válasza:
100%
kíváncsi voltam. 18 éves. Az orál után azt gondoltam nah most erre vannak úgy oda?? Hat ez tök csajos ékmény volt.
2020. aug. 11. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen nincs.

Kétféle más lehetőség van.

Van olyan, hogy valaki elnyomja magában és tagadásban él évekig, majd x évesen rájön, hogy ezen nem tud változtatni és elfogadja, hogy ő meleg.

A másik változat, amikor valaki biszex, csajjal van együtt, majd x idő múlva rájön, hogy a másik nem is vonzza. Bár szerintem itt is kiderül már 20 éves kor alatt is, csak kell a bátorság, hogy ki merje élni a vágyait.

Akkora baromság mikor azt mondják valakire, (biszexre gondolok), hogy hetero volt aztán megb-zult. Egy ismerősről is kiderült 30 évesen, neki is barátnője volt, rá is ezt mondták. Most ott vagy az volt, hogy tagadásban élt, vagy biszex volt és egy idő után nagyobb részben inkább a pasik érdekelték.

2020. aug. 12. 07:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én 25 évesen vallottam be magamnak, hogy érdekelnek a férfiak is (de a nők is szintén). Olyan 22 évesen kezdett el érdekelni a farok, de a férfi test akkor még egyáltalán nem
2020. aug. 12. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!