Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán jóképű melegként van esélyem bárkit felszedni, vagy még durvább kilátásaim vannak, mint a hetero világban lenne?
Skacok, van remény vagy ha csúnya vagyok, akkor senkinek sem kellek?
Na jó, hazudtam mert 50+ papáknak kellek, de én nem igazán vágyom rájuk.
25Fmeleg
Sokan válaszoltatok, köszönöm és asszem lesz akire még reagálni fogok, de most gyorsan a #10-nek írok:
Tudod, említették mások is, hogy sokan kamuznak, vagy egyáltalán nem mernek képet cserélni, így esélyem sincs "ronda" srácot megismerni. Aki vállalja magát azok mind jól néznek ki, de én közel sem vagyok a ligájukban... Akik ennél csúnyábbak, azok mind arckép nélküliek lehetnek.
Tök őszintén mondom, hogy az elmúlt években összesen talán 2 srácot találtam (azok is 50 km-re tőlem) akik viszonylag rondának mondhatóak, beszélgettem velük, de rövid idő után elhalt a beszélgetés is.
" Szóval, alapból nehéz, mert meleg kevesebb van mint nő."
Ezt hogy érted?
4-es: Ez így teljesen igaz!
5-ös: Lehet türelmesebb, de nekem speciel nem fér bele a nagy korkülönbség. Bele gondoltam már és nagyon kényelmetlen lenne számomra, úgy érezném magam mint valakinek a játékszere. Lehet egy fiatalnál is előfordulna, hogy csak játszik velem, kihasznál, de ott nem lenne az a fura érzésem, hogy a másik oldal fejében nincs valami rendben. Számomra fura, na!
6-os: Igen relatív, de attól, hogy pl azt mondanád, hogy mégsem vagyok ronda még nem segítenél abban, hogy valakit találjak is. Nem? :D
8-as: Te vagy az én emberem! Nagyon be jön, ha valaki szókimondó, őszinte, már mér kegyetlen. Csupán azért, mert a való életben sem kezdenek el (sajnos) simogatni, hogy jaj te szegény.
Köszönöm, hogy felhoztad az igen csak személyes testi hibádat! Akár milyen hihetetlen nekem is van. Mondanám, hogy nem számít, de azért nekem igen és tudom, hogy nagyon sokan emiatt tuti kiszórnának, mint a kakát. Pedig az emberi test ritkán tökéletes. És már amúgy azon is gondolkodtam, hogy ez mekkora szerencse is egyben, mert akinek így (csak ezért) nem kellek, az biztosan nem hozzámillő. Nekem nem kell olyan ember társnak, akiben szemernyi tisztelet nincs a másik iránt és külsőségek alapján szortíroz. Persze az ő élete is, jogában áll számára megfelelő kinézetűvel lenni, csupán a körítés nem mindegy. (hogy hogyan reagál a látványra)
Köszi még egyszer! :)
9-es: há hogyne! Csak miattad fogom a tökeimet összepréselni egész napra.Én nem ez a stílus vagyok.
12-es: ezt nem én írtam. Remélem nem tőlem kérdezted.
13-as: A mostani válaszomban írtam, hogy a testem sem 100as, és bár könnyű azt mondani, hogy a jó test tőled függ, ez sok esetben nem így van. Lehetsz kidolgozott, de hegeket, egyéb sérüléseket, színeltéréseket, deformációkat és kitudja még miket nem tudsz kijavítani. Még orvosilag sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!