Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek volt már kalandja román...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már kalandja román pasival?

Figyelt kérdés
Nem erdélyi magyarokra gondolok, mivel ők magyarok! Körülbelül hogy néz ki egy román férfi?

2020. aug. 10. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Hasonlítanak a török/albàn/bolgár férfiakra.
2020. aug. 10. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Én voltam, egyébként nagyon emlékezetes és isteni együttlét volt. Pont úgy néz ki kb. mint egy magyar, semmi extra.
2020. aug. 10. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon vastag volt neki. Egyébként nem volt túl odaadó szerető.
2020. aug. 10. 21:46
 4/5 anonim válasza:
62%
Szia. Nekem a férjem román.. Nagyon szőrös fekete hara nagy szakálla vett le a lábamról. 🤷‍♀️ Egyből tanulni kezdtem a román nyelvet. Most első babánkat várjuk, nála odaadóbb embert tényleg nem láttam még.. A szerszáma khm.. 😂 Vastag, na 🤷‍♀️😂
2020. aug. 10. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
Isten ments hogy kalandom legyen egy románnal.
2020. aug. 11. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!