Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyit erne ha egy tapasztalatlan sportos pasi felajanlana hogy passziv lenne tamogatasert cserebe?
Figyelt kérdés
Nem akarok az lenni csak az erdekel hogy ezert ki mennyit adna2020. aug. 10. 11:24
2/14 A kérdező kommentje:
Jo oke tudtam hogy lesz off boven
De a kerdesre valaszoljatok
Csak egy osszeg
Ha pl ferfi prostihoz mentek ott mennyi
2020. aug. 10. 11:32
3/14 anonim válasza:
ha fiatal és vonz, akkor nem gond a magas összeg sem.
Ha nem vonz, akkor semennyit.
4/14 anonim válasza:
Nekem meg inkább aktív legyen :D
5/14 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy passzívból sokkal több van, mint aktívból. Szóval nem kell fizetni érte, rengeteg pasi könyörög online a nap 24 órájában hogy jöjjön már végre valaki aki rendesen megrakja.
6/14 anonim válasza:
Semennyit, mert én is passzív vagyok. De semmiképpen sem fizetnék szexért senkinek sem, aktívnak se.
7/14 anonim válasza:
30 ezeret óránként nekem simán megér
10/14 anonim válasza:
Semennyit se fizetnék.
Elküldeném az ilyet mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!