Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, nektek bejön Paul Street youtube videós?
Figyelt kérdés
Mi az ami tetszik rajta?
Mit vállalnátok be vele?
2020. aug. 7. 22:13
21/31 anonim válasza:
Nekem nem jön be.
Mondjuk nekem a hírességek alapból nem jönnek be, valahogy el se tudnám képzelni, hogy egy ismert emberrel találkozzak. Bár nincs tv-m úgyhogy fel se ismerném őket.
22/31 everlight válasza:
Szerintem nem szép,videósok közül nekem Whisper Ton jobban tetszik
23/31 anonim válasza:
A haja nem tetszik, de not bad
24/31 anonim válasza:
#14 valamikor láttam olyan videót, amin a youtuber rákeresett a saját nevére.
De most nem jut eszembe.
26/31 anonim válasza:
Igen. Nagyon aranyos. Vonzó minden szempontból.
27/31 anonim válasza:
Nagyon régóta követem (2-3év) és szerintem nagyon vonzó kivűl is belül is (már ahogy megismertem a videókból, liveokból) komolyam gondolva és a kérdésre válaszolva, ha megismerhetném jobban, akkor kis idővel elég sokmindent 😅
28/31 anonim válasza:
De még mennyire.
Nem tudom megmondani, úgy összességében minden.
Mindent.
20F
30/31 anonim válasza:
A haja nem tetszik amúgy, de tök rendbe van, ha rá gondolok már áll is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!