Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, eláruljátok milyen fétisetek van?
Figyelt kérdés
Nekem a sneakerek jönnek be, főként a hosszú szárúak, és a mintás zoknik. Ezen kívül a hosszú férfi bőrcsizmák, amiket a középkori, és a későbbi korok kosztümös filmjeiben is látunk.2020. aug. 1. 20:17
1/17 anonim válasza:
Nekem boxeralsó fétisem van. 22f
4/17 anonim válasza:
Ahh 🤩💜
Azok a Nike Jordan az első linken, imádom.
Nekemis cipő, zokni, láb fétis.😜
19F
6/17 anonim válasza:
Gazdag pasi fétis, ha valaki Merdzsóval jön és márkás órával/telefonnal az az én emberem !
7/17 anonim válasza:
Akkor a te embered vagyok utolsó 😄😉
Van 4 karikás is, Merga is, drága óra meg telefon is.
Irj privibe pár infót magadról ha gondolod.😄
20/F
8/17 anonim válasza:
utolsó: :DDDDD kis ugratós 20 évesen 4 karikás?:D
9/17 anonim válasza:
Ja, igaz hogy nem én dolgoztam meg ezért még, de Édesapámtól kaptam tavaly ballagásomra a Q7-est, nem titkolom. 🙂
10/17 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Használd:) Ha van miért ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!