Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok vannak domináns vágyaitok?
Van de sajna kevés a komoly fiatal slave. Engem sok dolog izgat. Partnertől függően. Nagyon kegyetlen, pisi, vér kizárt, de amúgy nyitott vagyok.
29 éves vagyok.
Én sub hajlamú srácként írom, hogy kevés az a dom vágyakkal rendelkező srác, aki komolyan vehető. Egy részük teljesen elborult vágyakkal rendelkeznek, ami konkrétan már jogilag nem állná meg a helyét (pl. bekameráztatná a lakást, hogy megfigyelhessen folyamatosan vagy hozzáférést akar a bankszámlához, le akarja fotózni a személyes okmányokat, amikkel aztán nagyon durván vissza lehet élni). Aztán, aki nem ilyen az meg jellemzően nem tudja mit szeretne, azt várja, hogy a sub srác mondja meg, hogy mit akar és akkor ő azt csinálná. Ez elvesz az egészből, hiszen én mondom meg mit csinálhat. Persze a határok lefektetése fontos és közösen kell, hogy történjen (szerintem), de a domnak ügyesen és hozzáértéssel kell tudnia szélesíteni ezeket a határokat. Na ebből az ügyes, hozzáértő domból van szerintem kevés. Aki komolyan vehető, aki ki tudja vívni a tiszteletet.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!