Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Full passzív srácok, férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Full passzív srácok, férfiak véleménye érdekel. Egyáltalán nem igénylitek, h a farkatokkal foglalkozzon az aktív?

Figyelt kérdés
Vagy kifejezetten zavarna, ha az aktív le akarna szopni vagy kézzel verné nektek dugás közben? Fizikailag vagy érzelmileg lenne zavaró? Ha nem sikerül elélveznetek a dugás közben, akkor utána kiveritek magatoknak?
2020. júl. 22. 19:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Én nem igénylem, hogy az enyémmel foglalkozzon az aktív de ha akar engem is leszophat vagy kiverheti nekem, de mondom nem igénylem. Én úgy vagyok vele full passzívként, hogy az aktív farkáé a főszerep és én is azzal foglalkozom.
2020. júl. 22. 20:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Akik azt írták, h nem igénylik, h foglalkozzanak a farkával, az szex után kiveri magának? Vagy egyáltalán nem élvez el sem szex közben, sem utána (abban az esetben, ha nem tudott a dugástól elélvezni)
2020. júl. 22. 20:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
én nem verem ki például
2020. júl. 22. 20:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én az orgazmust igénylem de amíg megy a dugás addig zavar ha a farkamat piszkálja mivel nem is áll akkor. De általában elélvezek így ha dugnak. Ha az aktív megy el előbb akkor is jobb szeretem ha a popsimat elégíti ki, mert akkor arra vagyok ráhangolódva. Magamnak verni szex közben/után nekem elképzelhetetlen, mert ez pont arról szól hogy egymásnak szerzünk örömet. Önző aktív nem kell.

Amikor nincs anál akkor játszhat a farkammal meg szophat is, ha ahhoz van kedve, csak úgy meg nehezen tudok elmenni.

2020. júl. 22. 23:53
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Én aktív vagyok, és engem kimondan izgat ha a passzív farkát dugás közben verhetem. Nem tudom miért, lehet azért mert jó érzés h egyszerre mind2 egymásnak csináljuk az örömöt.
2020. júl. 23. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
nem igénylem, de ha szeretné nyugodtan
2020. júl. 23. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Az én dolgom passzivként az hogy az aktívat kielégitsem,az ő farkával kell foglalkozni.
2020. júl. 29. 07:15
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
igazat adok az előzőnek az aktív avval legyen elfoglalva hogy kielégüljön aki passzív az meg elégítse ki az aktívat aki nem így van vele az nem passzív
2020. okt. 23. 15:37
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Full passzív attól full passzív, hogy nem szeretné, ha vernék neki vagy lesz*pnák vagy egyáltalán a farkával foglalkozzanak.

Aki igen, az simán passzív vagy uni.

Én mondjuk crossdresser vagyok és férfias pasikat szeretem, akik full aktívak, szóval nem is akarnak a farkammal játszani. Nekem az kiábrándító egyébként. Ha ügyesen dug, úgy is elélvezek közben, max magamnakrásegítek kézzel.

30/f

2020. dec. 27. 12:37
 20/21 anonim ***** válasza:
17-18. sztem keveri a subot a passzívval
márc. 24. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!