Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Full passzív srácok, férfiak véleménye érdekel. Egyáltalán nem igénylitek, h a farkatokkal foglalkozzon az aktív?
Én az orgazmust igénylem de amíg megy a dugás addig zavar ha a farkamat piszkálja mivel nem is áll akkor. De általában elélvezek így ha dugnak. Ha az aktív megy el előbb akkor is jobb szeretem ha a popsimat elégíti ki, mert akkor arra vagyok ráhangolódva. Magamnak verni szex közben/után nekem elképzelhetetlen, mert ez pont arról szól hogy egymásnak szerzünk örömet. Önző aktív nem kell.
Amikor nincs anál akkor játszhat a farkammal meg szophat is, ha ahhoz van kedve, csak úgy meg nehezen tudok elmenni.
Full passzív attól full passzív, hogy nem szeretné, ha vernék neki vagy lesz*pnák vagy egyáltalán a farkával foglalkozzanak.
Aki igen, az simán passzív vagy uni.
Én mondjuk crossdresser vagyok és férfias pasikat szeretem, akik full aktívak, szóval nem is akarnak a farkammal játszani. Nekem az kiábrándító egyébként. Ha ügyesen dug, úgy is elélvezek közben, max magamnakrásegítek kézzel.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!