Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy farkú srácok, nektek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy farkú srácok, nektek nem zavaró, hogy nagy?

Figyelt kérdés
Nem okoz gondot? Mekkora amúgy?
2020. júl. 21. 00:24
 1/9 youngboy26 ***** válasza:
55%

Én nem vagyok nagyfarkú, én fiatalos srác Pestről vagyok.

Engem mindig nagyobbítják a szerszámomat, mindig rávágják, hogy 17 cm, mondom 15 cm, nem hiszik el!

Volt olyan is, aki azt mondta, ne hazudjak, na mondtom...

írhattok

2020. júl. 21. 00:32
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem okoz gondot, elfér a nadrágban azért XD
2020. júl. 21. 01:00
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Ha vastag is lehet kellemetlen ha pl feláll az utcán v vhol. Nem kell nagynak lennie...
2020. júl. 21. 01:08
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Enyém 17-18/5
2020. júl. 21. 05:17
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Neha vannak szituk amikor kellemetlen egy kicsit
2020. júl. 21. 07:34
 6/9 anonim ***** válasza:
2%

A legjobb haveromnak hatalmas farka van, ezt már tudják a társaságban, és sokszor előjön, és ő mondja, hogy így minden estére kap egy kis feleséget aki ki akarja próbálni a nagy szerszámot, de kb. ennyi, kipróbálják és többet már nem akarnak vele lenni, így előny, hogy szinte válogathat a csajok között, de hátrány, hogy nincs hosszú távú kapcsolata.

Azt mondja van olyan nő aki nem is dugni akart vele, hanem csak megfogdosni, szopogatni, és aki dugott is vele, az is nyögött keményen, és alig volt akit tényleg keményen, tövig meg tudott dugni, de egy alkalom elég volt a legtöbbnek. Volt egy két visszajáró is, de azok is csak alkalmiak.

2020. júl. 21. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabb az hogy mindenki bevállalja hogy jaj ő mélytorkot bír simán meg megdughatom. Aztán egyik se igaz. Mert a felénél kér hogy vegyem ki mert fáj.
2020. júl. 21. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tud zavaro lenni, hogy megijednek neha tole, es sokaknak faj, vagy nehezen kapjak be. 19/5,5cm
2020. júl. 21. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
fél óra után gond szokott lenni... 21/5 cm
2020. okt. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!