Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is egy passzív tud jó képet csinálni?
Figyelt kérdés
Aktív srác vagyok és tegnap beszélgettem egy sráccal. Amióta újra gondotlam mindent. Szóval rájöttem hogy egy fiatal passzív srác kéne készítsen rólam képeket mert mást néz meg egy passzív és mást talál szexinek mint egy aktív. Én amit rossz képnek találtam ő imádta és amit jónak szerinte az rossz volt. És amúgy ő is más képein volt szexi mint amit annak hitt. Szóval szerintem ez fontos lehet. Mit gondoltok erről? Lehet benne vmi? Én most majd próbálok találni egy srácot aztán ha kipróbálom majd kommentbe leírom pár hét múlva hogy jobban teljesítenek-e azok a képek. De érdekel ti mit gondoltok.2020. júl. 21. 00:20
1/1 anonim válasza:
Az lehet benne, hogy egy aktív és egy passzív is mást tart érdekesnek. Szóval van alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!