Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem ír vissza a srác?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja chateltem egy sráccal Instán, de előzőleg Romeon találtunk egymásra, főleg hobbiról beszélgettünk meg, hogy melyikünk hogyan éli az életét. Szexről nem esett szó, de abban kölcsönösen megegyeztünk, hogy nagyon tetszünk egymásnak. Teló számot is cseréltünk.
A rákövetkezőnap felhívtam és egy pár percet dumáltunk még ekkor is nagyon cuki volt és meggyeztünk, hogy feltétlenül tartjuk a kapcsolatot, de azután hívás után már nem válaszolt többé. Egyszer megpróbáltam telefonon hívni, de lerázott, hogy most sok dolga majd keres. Ennek másfél hete. Szerintetek mi tévő legyek?
Szerintem talált egy jobb partit jobb ha elfelejted
2020. júl. 20. 21:00
2/10 anonim válasza:
Szerintem hagyd... Már nekem is volt pár eset, hogy csak eltűntek, eleinte érdekelt, rágódtam rajta, de már eyyre kevésbé
2020. júl. 20. 21:03
3/10 anonim válasza:
Ha most link máskor is az lesz. Magadnak teszel jót ha elengeded.
2020. júl. 20. 21:08
4/10 anonim válasza:
Általában van egy kezdeti érdeklődés, ami az idő múlásával csökken, és egyre alacsonyabb lesz. Valószínűleg itt is ez történt.
2020. júl. 20. 21:22
5/10 anonim válasza:
Lehet hagyni kéne a chatelést/telefonálást és inkább személyesen találkozni. Sosem értettem mire jó hetekig chatelni, meg ha viszonylag nagy is a távolság, akkor is meg lehet szerintem oldani. Az én forgatókönyveben pár oldalt kap csak az online beszélgetés (1-3 nap max), utána már kávé/fröccs/sör ki mit szeret társaságában döntötjük el egymásról, hogy megéri-e a következő alkalmat is megbeszélni.
2020. júl. 21. 08:44
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valahogy nem érzem fairnek, hogy egyesek még arra sem képesek, ha ismerkednek valakivel, hogy odaböfögjenek, hogy bocs mégsem vagy annyira érdekes már. Na mindegy.
2020. júl. 21. 08:48
7/10 anonim válasza:
Ezzel 100%-ig egyetértek, viszont sok ember a nemleges választ képtelen elfogadni. Volt olyan, hogy ram írt valaki, megmondtam, hogy bocsi, nem vagy az esetem, aztán kaptam tőle az ívet, hogy beképzelt bunkó vagyok, és szétspamelte az inboxomat utálkozó üzenetekkel.... De ettől függetlenül jogos elvárás es a nem is egy válasz.
2020. júl. 21. 10:08
8/10 A kérdező kommentje:
6-os, Itt még a találka sem került szóba, mert olyan gyorsan köddé vált srác.
7-es, ezt is megértem, sajnos van ilyen, de itt két értelmes ember beszélgetett, ennyit szerintem mindkettőnk megérdemelne, hogy ne maradjon "lógva" a dolog.
2020. júl. 21. 12:11
9/10 anonim válasza:
Lehet nem jott be neki a hangod. Es ilyet nem szivesen mond meg a masik, hanem egyszerubb eltunni. Az eltunes is egyenlo a kosz nemmel.
2020. júl. 21. 17:38
10/10 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, Sajnos sok a bunkó. Ezzel nem tudsz mit tenni. Lépjél túl rajta, hiszen egyértelmű, hogy nem lesz ebből már semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!