Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet? Láttam ma egy helyes sracot. A neve érdekelne ha valaki ráismer. Barna hajú kék szemű. 180-183 cm magas. Jóképű. Viszonylag sok tetkó van a kezén többek között egy kínai pagoda. Szombathelyen láttam oladon.
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 18:32
42/132 A kérdező kommentje:
20.000ft a nyomravezetonek
2021. aug. 1. 16:02
43/132 anonim válasza:
3/42 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér hátha meglesz.nem veszitek vele ha megpróbálom
IGY VAN
Egyet nem értek
nem hogy kedves lenne itt mindenki
Ahh Dehogy az Fájna
Inkább itt mindenkibe Belekötni
Anélkül hogy más tudná ki is ö
Fiú Legyetek mindenkivel kedves
Nem vagy te semm 100 %
Neked is vannak Hibáid
44/132 anonim válasza:
A kérdezö itt személyi jogokat sért, ugyanis egy egyértelmü leírást ad valakiröl, akit még le is bu.iz.
45/132 anonim válasza:
Ma a egész hazafele a buszon engem bámult 1 fiatal pasas.
46/132 A kérdező kommentje:
44es ha olyan egyértelmű lenne akkor már megtalaltam volna
2021. aug. 17. 06:22
47/132 anonim válasza:
Több mint egy éve semmi hír felőle? Hát ez szomorú...
48/132 A kérdező kommentje:
Nekem mondod:(
2021. aug. 17. 16:58
49/132 anonim válasza:
A 45-ös vagyok tegnap délben a szombathelyi 12-es buszon történt és vele volt 2 barátja is.
50/132 A kérdező kommentje:
Ettől nem lettem okosabb :(
2021. aug. 17. 21:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!