Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondolsz az aszexuálisokról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz az aszexuálisokról?

Figyelt kérdés
Tudsz előnyt látni abban, ha valaki aszex? Szexelni nem tudsz vele, de ettől még lehet jó barátság és lehet megbízható. ( ez a kérdés melegeknek szól )
2020. júl. 17. 06:33
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Persze hogy lehet jó barátság és megbízható:) nekem szimpatikusak
2020. júl. 17. 06:40
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Így kollektíven semmit. Egyénekről alkotok véleményt a cselekedeteik, viselkedésük, nézeteik alapján.
2020. júl. 17. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Jó lenne egy ilyen barát, mert az ember a fontos,nem egyebek. Attól még lehet valakit nagyon kedvelni, szeretni, hogy nem a testiség a központ egy kapcsolatban !
2020. júl. 17. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb dolog lehet a világon!
2020. júl. 17. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs velük bajom. Szívesen megismernék ilyen személyt, de még eggyel sem találkoztam.
2020. júl. 17. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen barátkoznék aszex sráccal de párkapcsolatot nem tudnék vele elképzelni.
2020. júl. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!