Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Húsz éves meleg srác vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz éves meleg srác vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam fiúval, vidéken élek, a környezetem homofób, így nem merek előbújni. Egyedül egy igaz barátom van, egy lány; ő szerintem sejti, de nem kérdezett még rá, én pedig még soha nem mondtam ki hangosan. Nem merem. Idén egyetemre megyek, távol a családomtól, egy nagyobb vidéki városba így abban reménykedem, hogy ott találok hasonszőrű embereket, akik előtt személyesen is megnyílhatok és talán társat is találhatok. Még soha nem volt kapcsolatom sráccal, még csók sem, szóval tényleg semmi. Ha egy jóképű srác társaságába kerülök mindig nagyon zavarba jövök, függetlenül attól, hogy meleg, vagy hetero. Utálom, hogy a szüleim a lányokkal nyaggatnak, ha rokonokat látogatok ők is megkérdezik, hogy van e már barátnőm, vagy jelölt? Ilyen alkalmak előtt mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha a téma véletlenül előkerül, olyan számomra mint a hidegzuhany, izzadom. Úgy érzem magamban már elfogadtam, hogy meleg vagyok, de a környezetem miatt egyfolytában szorongom. Mit tanácsolnátok?

2020. júl. 14. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak magamat látnám :( . Bár én most voltam elsőéves egyetemista Pesten, megismertem egy csomó új embert, barátokat akik még nem tudják rólam, de úgy ismerkedni nem merek mert nem akarom, hogy kiderüljön. :/
2020. júl. 14. 23:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 23 éves vidéki srác vagyok, egy kisvárosból származom. Szintén nem voltam még fiúval, legalábbis úgy nem. Ennek ellenére is azt mondom, hogy mióta pár éve egyetemre járok Budapestre sokat változott a hozzáállásom. Azóta több meleg srácot megismertem, köztük több intelligenset, akiknek meg lehet nyílni, lehet velük beszélgetni, akár arról is, hogy náluk, hogyan is zajlott saját maguk elfogadása, majd a felvállalás folyamata. Nekem nagyon sokat segített már csak az is, hogy sok ilyen történetet végighallgattam. Bár itthon, a városkámban még időnként mindig próbálok kínosan ügyelni arra, hogy "le ne bukjak", de például idegen helyen, ha találkozok egy másik meleg sráccal már teljes mértékben hidegen hagy, ha a külvilág számára is nyilvánvalóvá válik a dolog. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy az összes tipikus "meleges" sztereotípiát magamra öltve gesztikulálok és affektálok, csak mondjuk nem érdekel, ha egy másik sráccal, egy nyilvános helyen meleg témákról beszélünk.

Szóval mit is akartam kihozni ebből az egészből... Leginkább azt, hogy valószínűleg neked is jót fog tenni ilyen szempontból a nagyvárosi közeg, de valószínűleg nem fog rögtön menni a felvállalás, az előbújás, ez egy folyamat, ami azzal indul, hogy sokkal kevésbé fogsz szorongani amiatt, hogy meleg vagy és otthon untalan bombáznak a barátnős kérdésekkel.

Viszont az egyik válaszolónak igaza van, talán nem lenne hülyeség regisztrálnod valahová, hogy megismerkedj hozzád hasonló meleg srácokkal. Sokszor kitartónak kell lenned mire egy intelligensebb, barátkozásra is hajló srácot találsz, de ha már csak egy-kettőt sikerül szerintem akkor is megérte. Mindenkinek van története, mindenki megélte, megéli valahogyan, hogy meleg, azzal pedig, hogy ezeket a történeteket megosztjuk egymással talán kicsit egymás pszichológusai is lehetünk.

2020. júl. 15. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Ahh ez akkora h*lyeseg hogy Budapest, meg csak nagyvarosba lehet megnyilni.

En eltem nagyvarosba, kisvarosba, es most mar falun is. Nem a telepulestol fugg ,hogy te most elobujsz vagy sem. Ez akarattol! Nem , nem kell kikiabalni a vilagnak h te ki vagy es mi a nemi identitasod, mert hidd el a kutyat sem erdekli ,hogy te epp kivel b*szol.

En videken egy pici faluba elek most, es hmm valahogy kiderult, talan azert mert 4 eve van parom es latja a szomszed ,hogy csak az a fiu van nalam.

Sajat tapasztalat barhova futsz ha nem fogadod el onmagad mindenhol hazidni fogsz. Dontsd el fejbe mi a jo neked es konnyebb lesz.

Es kezd el ismerkedni ... videken is vannak jokepu melegek

2020. júl. 16. 03:36
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Kedves előttem szóló!

Van abban igazság, amit írsz, mert ez tényleg főleg akarat kérdése, de nem mindenkinek mindegy az őt körülvevő környezet. Jól látni ezt akkor, amikor valaki sokkal nehezebben vállalja magát, ha egy konzervatívabb, vallásosabb családból származik, mint az aki egy liberálisabb, világibb családból jön. Ugyanez van a vidékkel és a nagyvárossal. Előbbit inkabb egy konzervatívabb felfogás jellemzi, utóbbit pedig egy liberálisabb. Előbbi inkább arra motivál, hogy ne bújj elő, mert kirekeszt a helyi társadalom, utóbbi viszont adhat egy magabiztosságot annak, aki fél. Ezek az emberek nem feltétlen magukat nem fogadják el, hanem félnek az őket körülvevő társadalom kirekesztő reakciójától. Ki akarna olyan helyen élni ahol utálják, kinézik és megvetik, nemde?! Nem biztos, hogy ez bekövetkezik, de ha van rá egy elég nagy esély, akkor kevésbé mer kockáztatni az ember.

2020. júl. 16. 12:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárki szeretne ilyesmiről beszélni,akkor írjatok nyugodtan.
2020. júl. 16. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
98%
Szia! Nekem egy jóbarátom ment át hasonlón egy évvel ezelőtt. Neki azt tanácsoltam, hogy mivel új közegbe kerül, új emberek közé, és magában ő is elfogadta, kezelje alap tényként ezt az új ismerőseivel. Szóval, hogy ne csináljon belőle nagy coming outot, csak viselkedjen úgy, hogy ez teljesen természetes,hogy úgy ismerjék meg mint egy meleg srácot, ne úgy mint egy srácot aki félve egy idő után elmondja nekik, hogy mizu(nyiván ezzel sincs semmi baj, csak ismerve a barátomat, ő utálja a nagy drámákat, meg nem szeret pletyitéma lenni meg ilyesmi), beszélgessen róla stb, az egyetemista korosztály nagyrésze elég nyitott erre az egészre, nyilván van pár homofób alak, de elég nagy az elfogadás általában. Neki ez működött, és amikor látta, hogy rengeteg ember van aki elfogadja így, akiknek az ismeretségük kezdetétől alapvető volt, hogy meleg a srác, sokkal bátrabban tudott beszélni erről olyanokkal is akik régebb óta ismerték őt. A szülei ilyen tipikus konzervatív keresztény, emberkék, nagyon félt a reakciójuktól, először tényleg nem is nagyon akarták megérteni, de látták rajrta, hogy komolyan gondolja, és így boldog, és idővel teljesen elfogadóak lettek ezzel kapcsolatban. Remélem egyszer majd nálad is így lesz ez, de esetleg ha nem, akkor is egy nagyon megnyugtató dolog tud lenni, hogy van másik jópár ember akik tudják és nem "zavarja" őket, abban pedig biztos vagyok, hogy ilyen barátokat fogsz találni egyetemen ha magadban oké vagy ezzel. Egyébként én is szívesen beszélgetek ha gondolod, illetve valaki ajánlotta itt a Háttér társaságot, nekem egész más dologban ugyan, de segítettek túljutni egy elég rossz helyzeten, szóval ha úgy érzed szükséged van "professzionálisabb" tanácsokra, én is csak ajánlani tudom. :)) Még annyi, hogy szerintem beszélj erről a lánybarátoddal, ő nyilván el fogja ezt fogadni és ugyanúgy megmarad neked barátnak. Első lépésként talán ilyesmi emberrel érdemes kezdeni, mert ha már érzed azt, hogy van valaki aki tudja ezt rólad és nem változtál meg a szemében ettől akkor bátrabban tudsz majd másokkal is beszélni erről.Másrészt gondolom rengeteg gondolat van benned ezzel kapcsolatban amikről beszélgethetnél vele és nem nyomasztana téged ennyire. Sok sikert meg bátorságot! Egyszer kell elhatározni magadban, hogy felvállalod, és utána már könnyebb lesz minden, az akadályok amiktől most félsz is kisebbnek tűnnek majd, meg úgy legalább lesz esélyed átugrani ezeket és nem csak rattegni tőlük.
2020. júl. 16. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:
97%
Költözés Bp-re, vagy legalább egy nagyvárosba.
2020. júl. 17. 11:01
 18/19 anonim ***** válasza:
2%

Miért kéne felvállalja? Rólam se tudja az egész város. A rokonokat meg helyretettem azzal hogy nem keresek elég jól ahhoz hogy felelős legyek még egy lányért esetleg gyerekeimért a közeljövőben (erre általában elhallgatnak). A nagyon érdeklődőket meg le kell koptatni, nem járok dísznek meg illemből rokonságba, akik meg enélkül is szeretnek nem kérdezősködnek.

Meleg közösséghez meg ne akarj tartozni, éld az életed ismerkedj, menni fog ha nem vagy életképtelen 😉

2020. júl. 19. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
84%
Vannak oldalak, ahol tudsz ismerkedni. Akár a Badoo, vagy a Planet Romeo, ezeket ajánlom figyelmedbe, hogy megalapozhasd a későbbi kapcsolataidat. Szerintem sok a hülye ott, de simán található 1-2 normális és hát miért ne?
2020. júl. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!