Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Koleszban volt részed meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koleszban volt részed meleg szexben?

Figyelt kérdés
meleg, bi, szex, kolesz

2020. júl. 13. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Igen. :)

Körülbelül úgy, ahogy a #6-os írja. Én is ott szálltam meg, mert az volt az olcsó.

Ekkor én már jóval 30 fölött voltam, már majdnem 40.

Zuhanyzás közben bejött egy srác, meglepődött, hogy valaki van benn -elvileg "üres" volt a koli, hétvége és szünidő miatt is.

A velem szemben lévő fülkében kezdett el zuhanyozni -pedig tök üres volt mindegyik.

Aztán hogy-hogy nem, felállította. Szép, vékony, csupasz farka volt.

Hát igen, én is megmerevedtem. Lehet, ott követtem el a hibát, hogy húztam rajta kettőt.

De ő kezdeményezett. De nagyon konkrétan. Átjött, és megkérdezte:

-Ugye nem bánod, ha most bekapom? Szinte meg se várta a válaszomat, rá is bukott.

Csak annyit mondtam neki, hogy "lehet hogy nagyon rövid leszek, mert..." -és nem tudtam befejezni. Megtöltöttem a száját. Illedelmesen lenyelte, majd annyit mondott: -Ha gondolod, és egyedül vagy, folytathatjuk nálad...

...és folytattuk. Sose -vagy legalábbis nagyon ritka esetben- szoktam átölelni, vagy megcsókolni az alkalmi partnert, de őt... felfaltam.

Három csodálatos éjszakánk volt. :)

2020. júl. 14. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Recskapartyk, egymásét is vertük, és orálozás is volt. Mindet élveztem, függetlenül attól, hogy kivel vagy hányan voltunk. :)
2020. júl. 15. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Koleszban nem, csak táborban.
2020. júl. 15. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
Végül is én így találtam meg a páromat. Már végzősök voltunk, mindketten, és előtte is kolisok voltunk, szal ismertük egymást. Mindig jókat dumáltunk és el voltunk, úgy alakult hogy szobatársak is lettünk. Jó darabig nem volt semmi. Ő néha eljárt bulizni/iszogatni, én soha (nem vagyok bulizós típus). Egyik este, már december volt, közeledett a Karácsony, hazajött éjjel eléggé részegen. Másik 2 szobatárs otthon volt, azt hiszem nekik akkor nem is volt órájuk hétfőn, ezért elég gyakran jártak haza hétvégente. Szóval beállított részegen, meg is ébredtem. Zakatol egy darabig fény nélkül, aztán szóltam hogy nyugodtan felkapcsolhatja, öltözzön át meg miegymás, mert ébren vagyok már. Aztán elment WC-zni, visszafelé meg az ágyamban kötött ki mellettem, rámmászott. Azelőtt ilyen nem volt, gondoltam túl sokat ihatott. De már alig bírtam magammal, piszkált folyamatosan, az arcomat nyomkodta, és hát ült rajtam, nevetett, mint egy bolond. Én meg már éreztem, hogy olyan kemény a fa.om, hogy mindjárt elrobban (legalább egy hete biztosan nem masztiztam akkor). Erre se szó, se beszéd, gondoltam, hogy lépek, és ha nem úgy reagál rá, ki fogom tudni magyarázni, hogy csak azért csináltam, hogy végre másszon le rólam és hagyjon aludni. Így jól rámarkoltam a fenekére, aztán ott hagytam a kezem és szorongattam. Mire ő abbahagyta a nevetést, rájött ő is, hogy itt komolyabb helyzet lesz. Elkezdte simogatni az arcomat, utána pedig hirtelen megcsókolt. Én meg közben benyúltam a nadrág/alsónemű alá neki, és simogatni kezdtem a fenekét. Így rájöttünk ugye közben, hogy mindketten ugyanazt akarjuk igazából: egymást. Erre már ő is haladt lennebb, és már a hasamat simogatta, és puszilgatta. Arra aztán felkiáltottam, hogy Ne!, kérdezte mi a baj? És mondtam hogy már keményebb mint egy szikla és nem bírom, ebbe a szent helybe elélvezek a ruhába. Ő megfogta erre, és előrántotta a nadrágomból a véreresre duzzadt farkamat, és hirtelenjébe be is kapta. Azt azért el kellett mondanom, hogy előtte soha nem volt semmilyen szexuális élményem. Ahogy befalta, abban a pillanatban bumm, életemben annyit nem élveztem, óriási mennyiség lehetett, a maszti megvonás, meg a hirtelen szexuális sokk, de ő csak nyelte és nyelte, jól is esett neki. Aztán folytattuk tovább, én is szépen leápoltam, majd kérlelt, hogy anál is legyen. Reggelig még belefért úgy 3 hosszabb menet, aztán magunkra zártuk az ajtót, úgy aludtunk. Miután felkeltünk, mentünk tusolni, ott is egy menet a tus alatt, majd vissza az ágyba és egész nap kúrtam, néha pózt váltottunk. Már szó szerint egy csepp sem jött a végére, de még akkor is csak keféltünk. Utána elmondta, hogy egyébként ő is szűz volt :))) Így gyorsan bepótoltuk egy nap alatt, ami addig kimaradt. Azután koliban folyamatosan lestük az alkalmat, mikor lehet még valami. Államvizsga után összeköltöztünk, azóta is együtt vagyunk.
2020. júl. 15. 21:45
 15/17 anonim válasza:
100%
Nem
2020. júl. 16. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem volt :(
2020. júl. 16. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nálunk verték a melegeket. Így sosem hozta elő senki a 4 év alatt, csak 1. De hogy az mit kapott...ki is lépett."

Kedves 9-es, az ilyeket kellene inkább jól megverni, hogy két hónapig beszélni se tudjon. Ezért megverni valakit, mert más a szexuális beállitottsága. Szánalmas és szomorú.

2021. ápr. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!