Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Ti benne lennétek egy "DUPLA 20-as" partyban? ;)
Egy olyan szexről szóló rendezvény, ahol két szabály van a belépésnél:
1. Legyél 20 éves vagy az alatti (és mivel ezt a kategóriát nézegeted, ugye 18 fölötti is ;) )
2. A farkad legyen mereven 20 centi vagy a fölötti (passzív srácoknak is)
Mondjuk a feltételeket minimum egy negatív HIV teszttel is kiegesziteném...
Bár a magam 23 évével amúgy is kiesek a “körből” 😅
De most tényleg, hány emberes lenne ez a party?! Kicsit reálisabb lenne a negatív HIV teszt, 30 alatti életkor, illetve a méret nem számít feltételekkel a dolog... így már talán összejönne a “party”.
4-es: Nem mondtam, hogy meg akarom szervezni, csak fantáziáltam róla. :) Azért a 20-as éveiben járó srácok többsége nagyon szexi, mint ahogy a 20 cm feletti dákó is az szerintem, így ha ezeket a határokat elkezded kitologatni, akkor csökken az "élvezeti érték". :D Persze ehhez az is kell, hogy Te is azt nyújts a többieknek, tehát Te magad is beleess ebbe a kategóriába. Vagy legalább az egyikbe... :D
A HIV-es részt annyival kiegészíteném, hogy sajnos nem csak HIV van a világon, vagy szélesebb spektrumú teszt kellene minden nemi úton terjedő betegség tesztelésével, vagy marad a gumi. Hozzáteszem, az első verzió elég megbízhatatlan, mert mire meglesz a teszteredmény (általában több nap vagy egy hét is eltelik), addigra simán kialakulhat benned egy fertőző nemi betegség (anélkül, hogy nemi életet éltél volna közben), ami a vérvételkor még nem volt kimutatható, de egy héttel később már fertőz (ablakhatás).
Hidd el, nagyon is tisztában vagyok a nemi betegségek “tárházával” (nem, nem tapasztalat miatt, foglalkozási ‘ártalom’). Ennyit erről. Ha felsorolom, hogy miket kellene megnézetni ahhoz, hogy minden aggodalom nélkül mehessen a dolog, akk a realitása a találmányodnak mindinkább alulmarad... de lényegében ez a dolog most mind1 is, mert nem erről szól a kérdés.
Csak annyira nehéz ezt is behatárolni, meg reálisan nézni, h. 18-19-20 évesek 20 cm vagy feletti eszközzel “partyiznak”... remelem érted h mire gondolok. Max ilyenre sztem nagyobb városban van vmi lehetőség stb.
De aztán ki tudja, lehet, hogy csak túl földhöz ragadt vagyok, már így estefelé a képzelgés sem megy 😂
A lakosság 0,5%-ának sincs 20 cm feletti, a 18-20-as életkor ÉS még meleg is legyen pláne lehatárolja a lehetőségeket. Ha te ilyen partnert keresel, akkor próbálkozz a romeón és szervezz meg velük egy partyt senki nem tart vissza.
A többség viszont olyan partyba szeret járni, ahol nem vonalzóval várják az ajtóban, hanem tudja hogy csak normális emberek vannak meghívva és mindenki rendszeresen jár szűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!