Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, férfiak. Miért és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, férfiak. Miért és miben másabb egy srácot megdugni vagy megszopatni egy nő helyett? Mi a különbség a kettő között?

Figyelt kérdés

Aki már palikat dug miért nem nőket? Miért jobb palit seggbedugni? A nő helyett.

Légyszi normális válaszokat!

2020. júl. 11. 03:26
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Mert a palinak fa..sza van.A nőnek nincs.A fa..sz pedig izgató.
2020. júl. 11. 05:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfi partnereim észrevételem szerint jobban kívánják, jobban élvezik és odaadóbbak az anális szexnél. Szopni pedig jobban tudnak, és szívesen csinálják.
2020. júl. 11. 05:48
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem a luk a lényeg(akinek ez a lényeg,az szomorú).

Tudod a szex abban különbözik az önkielégítéstől,hogy nem csak az érzésért csinálja valaki,hanem a vizualitásért.

A másik teste indít be,nem az,hogy hol van rajta luk.

Vagy neked teljesen mindegy,hogy egy csinos nővel szexelsz vagy egy bányarémra is feláll?

2020. júl. 11. 05:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok, így nem tudom milyen nővel, de nem is érdekel.
2020. júl. 11. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre talán egy biszex tudna jobban válaszolni a felsoroltak nál, mivel egy meleg nem fekszik le nővel.

Mit ahogy te se szerintem, férfival.

2020. júl. 11. 09:53
 6/8 kovpet ***** válasza:
100%

"Mi a különbség a kettő között?"

A nemük.

2020. júl. 11. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
96%
Engem jobban izgat amikor egy nő szop engem és dugni is csak nővel szeretek, pedig biszex vagyok. Egészen más, amikor a fiút szopatok az egészen más érzés. Jól csinálják és mindig lenyelik, ami elég izgató. Az is izgat, ha egy szép farkat veszek a számba. Anális szexben nekem egyszer volt csak részem, izgalmas volt, de nem volt olyan jó érzés. Ami izgatna az a prosztata orgazmus, amiben nem volt még részem, mert nem találkoztam még olyan aktív pasival. Pedig szívesen kipróbálnám. :) Remélem kielégítő a válaszom :)
2020. júl. 12. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Aki már palikat dug miért nem nőket?"

Fordítsuk meg:

Aki már nőket dug miért nem palikat?

Ha erre válaszolsz magadnak, tudni fogod a választ a saját kérdésedre is.

Egyébiránt meg a biszexeket kellene kérdezned.

2020. júl. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!