Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hány évesen szexeltetek elősször?
Figyelt kérdés
A partneretek hány éves volt?
Élveztétek?
2020. júl. 11. 00:57
A kérdező szavazást indított:
Passzív és nem élveztem
Passzív és élveztem
Aktív és nem élveztem
Aktív és élveztem
31 szavazat
1/12 anonim válasza:
16 voltam, 31 a partner, én voltam a passzív és nagyon jó volt :)
2/12 anonim válasza:
14 éves voltam egy 40 éves partnerrel és én voltam a passziv !
3/12 anonim válasza:
Voltam 30 mikor először fiúval lehettem, nagyon élveztem, pedig csak orál volt, nagyon élveztem amikor a srác a számban élvezett el!, ő 15 volt...
Most 41 vagyok, és minden vágyam, hogy újból egy ilyen fiatal fiút kényeztethessek orálisan, és számban érezhessem ahogy elélvez...
Fantasztikus lenbe újból átélni ezt!
4/12 anonim válasza:
Hogy sikerült ilyen fiatalon, ennyi idős partnert találni?
5/12 anonim válasza:
Nekem még nem volt sráccal csak közös maszti tiniként. Idén akarok dugni majd fiúval. Remélem találok majd normálisat, mert eddig csak kamusok írtak :(
6/12 anonim válasza:
Nekem az első srác chatről volt. Aktív akartam lenni. Küldtem képet, stb. Azonban az iwiwen megtalált e-mailcím alapján. Megzsarolt, hogy passzív kell legyek vagy elmondja mindenkinek. 15 voltam. A srác 16. Mivel nem akartam gondot elviseltem és mindent amit akart megcsináltam több, mint fél éven át. Aztán egyszer kikészültem és mondtam hogy inkább mondja el de nem bírom tovább és többé nem keresett. Minden alkalommal fájt, hogy dug mert nagy farka volt. Utáltam mindent amit csinált. A mai napig senkit nem szopok és senki nem dughat. Csak aktív vagyok.
7/12 anonim válasza:
Koliban 15 évesen egy sráccal akit neten szedtem fel. Aktív voltam.
8/12 anonim válasza:
nem merek ilyemit csinálni, pont az ilyen zsarolások miatt, én is ebben az évben szeretnék fiúval dugni
9/12 anonim válasza:
16 évesen neten ismerkedtem meg egy 40 éves sráccal, én voltam a passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!