Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az ilyen masszázs neve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ilyen masszázs neve vagy egyáltalán ez masszázs?

Figyelt kérdés
Egy másik srác mutatta. Mondhatni mutatta. Bekötötte a szemem és sikosítót vagy nem tudom mit tett a farkamra. Majd lassan verte, izgatta, stb. Nagyon intenzív érzés volt. Olyan érzés mintha mindjárt elélveznék és mégse. A végén brutálisat élveztem. Sajna a srác címe nem él amin leveleztünk és a rómeón is törölte magát vagy őt a rendszer. Pedig izgatna újra átélni.
2020. júl. 10. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem derül ki mit csinált pontosan.

Alap masszázs tudással lehet az ismereteket ilyen téren kamatoztatni.

2020. júl. 10. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Lingam masszázs szerintem
2020. júl. 10. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akármi is az nekem is szólj ha megvan. Kipróbálnám!
2020. júl. 10. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lingam masszázs, vagy farokmasszázs.

Szoktam csinálni, mert élvezetes látványt nyújt a partner közben. A végeredmény pedig mindig kirobbanó volt eddig.

2020. júl. 11. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!