Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden meleg ennyire értetlen?
Figyelt kérdés
Egy átlagos beszélgetésem egy másik meleggel így szokott zajlani:
Ő: Aktív vagy passzív vagy?
Én: Anális szexben nem szoktam részt venni.
Ő: De aktív vagy passzív vagy?
Én: Passzív.
Ő: Hogy lehetsz passzív, ha nem veszel részt anális szexben?
2020. júl. 8. 13:34
1/11 anonim válasza:
Ez nem szexualitas kerdese. Alap ertelmisegi szint hianya.
3/11 anonim válasza:
Nem csak a melegek ilyenek vagy nem tudom. Olyan oldalon ismerkedtem, ahol vannak vegyesen minden szexualitásból. A profilom kitöltve, minden fontos adat megadva, még egy kép is van felsőtestemről.
Ismerkedni kezdek egy faszival, a nevemet is kérdezi és meg is mondom (Gergő). Orálszexet szeretne, mint én. Javasolja cseréljünk képet. Elküldök neki egyet, erre azt írja, hogy "elnézést, félreértés történt, azt hittem, hogy nő vagy."
4/11 A kérdező kommentje:
Milyen oldal ez, ahol nincsenek elkülönítve a melegek?
2020. júl. 8. 14:12
5/11 anonim válasza:
#3 ez sztem csak lekoptatós duma, nem jössz be neki de nem akar bunkónak lenni.
6/11 anonim válasza:
Bár én találnék megint egy olyan értelmes és megbízható barátot, akit az anál nem érdekel...
7/11 anonim válasza:
5. Erre én is gondoltam. De ezt le is lehet írni és nem kell komplett idiótának beállítania magát hozzá. :D
8/11 anonim válasza:
Kérdező át érzem a helyzetedet. Én nemrég írtam egy sráccal aki jól nézett ki a képeken (egyik társkereső appban) és teljesen egyoldalú beszélgetés volt részemről. Pedig az volt ki írva a profiljába h kapcsolatot keres, ahogy én is. De nem gondoltam volna róla hogy nem tud normálisan ismerkedni. És nem volt elég ez még gyerekesen is viselkedett, holott ő volt a öregebb.
9/11 A kérdező kommentje:
Én most nem egy emberről beszélek, a kérdésben leírt beszélgetéshez hasonló velem többször megtörtént.
2020. júl. 9. 10:42
10/11 anonim válasza:
Igen, mindenkivel megtörtént már többször. Neked sem kell értetlenkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!