Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit érdekelne egy kövérséggel, hízással kapcsolatos facebook vagy kik csoport?
Én is inkább a redditet mondanám. Ott vannak más ilyen csoportok is, szóval az bevált. Lehet mindenfélét posztolni, szövegeset vagy képet is. azokra kommentelni. Meg ahogy valaki írta, a privát üzenetre is van lehetőség anélkül hogy nagyon egymásra lennénk kényszerítve :D
eddig akárhányszor volt ilyen facebookos csopi (vagy hát a kik is hasonló lenne csak név nélkül) az mindig nagyon gyorsan elhalt.
Akkor a reddit jobban vezet.
Valaki megcsinálja vagy intézzem?
Egy accountnak 30 naposnak kell lennie és kell pozitív karma, hogy subredditet hozhasson létre.
Ha valakinek már van lehetősége erre, akkor hajrá. Vagy várunk 30 napot...
Hát én most töltöttem csak le a redditet. Nem is tudom, hogy hogyan működik.
Kik-em viszont évek óta van.
Személy szerint a kik-et jobban preferálom, de hallgatok a többségre lehet reddit is, de azt olyasvalaki csinálja akinek régóta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!