Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett más utána?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt egy szűz 20 éves sráccal voltam. Volt minden. Többször is, sőt másnap reggel is. Sőt kb kicsit attól féltem belém zúgott annyira nehezen engedett el kb. Az igazság, hogy izgalmas, jó, szexi, stb volt. Azonban emiatt evidens volt nekem, hogy lesz folytatás. De nem szeretné. Mi lehet az oka? És míg vele voltam, végig nagyon akarta velem.2020. júl. 4. 09:33
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy most szégyenli magát.
Majd elmúlik
2/2 anonim válasza:
Ha csak arról volt szó, hogy első leszel neki, akkor ne várj folytatást.Ha több is tervbe volt véve, akkor talán az lehet, hogy vagy nem meleg teljesen, vagy pedig lelkileg még nem dolgozta fel.
Volt nekem is egy 19 éves srác, akinek első voltam. Utána két hétre eltűnt,nem is futottam utána.Aztán váratlan előkeveredett és lett belőle egy két éves kapcsolat.
És persze, nem szexkapcsolat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!