Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 173 cm-es magasság már alacsonynak számít?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom azt, hogy 185+cm az ideál.2020. júl. 4. 01:24
A kérdező szavazást indított:
Alacsony
Átlagos
Magas
78 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én 167 vagyok és szerintem ez teljesen átlagos.
2/10 Deák Dominik 2020 válasza:
A férfiaknál az átlagmagasság 176 cm, szóval átlagos vagy.
3/10 anonim válasza:
Hát én 170 cm vagyok és nálam általában magasabbak a férfiak nagyrészt.
Én alacsonynak mondom magam, persze nekem okes a magassagom.
A tiéd átlagos magasság.
Sokan keresik valóban a magas férfiakat. De a Neten mindenkinek az irreális elvarasok..
5/10 anonim válasza:
Nekem csak az alacsony vékony srácok jönnek be
6/10 anonim válasza:
172 vagyok és ez alacsony méret.
Nem is ismerek nálam alacsonyabb srácot a környezetemben.
7/10 anonim válasza:
163 centi vagyok. Hidd el, nem vagy alacsony. :DDD A férfiak 70%-a a 171-181 centis intervallumba esik, tehát átlagosnak mondható a magasságod.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon cukik az alacsony fiúk, főleg ha mellette férfiasak is
9/10 szamo77db válasza:
Szerintem teljesen jó ez a magasság.
10/10 anonim válasza:
Én 187 vagyok és hozzám képes egy kicsit alacsony, de nincs semmi baj azzal, ha valaki alacsony. Őszintén szólva én inkább lennék alacsonyabb mivel nekem a magasabb pasik jönnek be, de ezt osztototta a sors. Ebből kell kihozni legtöbbet, és elkell fogadni magát mindenkinek olyannak ahogy született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!