Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megéri a Planetromeo-ra a Plus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri a Planetromeo-ra a Plus?

Figyelt kérdés
Mivel másabb, mint az alap?

2020. júl. 2. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem éri meg. És itt van, h mivel másabb: [link]
2020. júl. 2. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve az egész romeo egy szutyok, és a plustól sem lesz jobb.
2020. júl. 2. 16:40
 3/8 DominikX ***** válasza:
76%
#2 a Romeo nem lehet szutyok, mivel csak egy app. A regisztrált emberek lehetnek, de az meg nem az app hibája. Inkább mindenki nézzen magába és gondolkodjon el, hogy miert szar az “app”
2020. júl. 2. 16:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor melyik oldalt ajánlanátok?
2020. júl. 2. 17:57
 5/8 DominikX ***** válasza:
100%

Még mindig a planet a legjobb szerintem. Ha szex kell akkor grindr. Nekem a kedvencek:

Top1: Planet

Top2: Grindr

Top3: badoo

Top4: tinder

2020. júl. 2. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos manapság már mindegyik kezd a hulladék kategória lenni. Azért mert van esetleg valaki, akinek naponta van onnan partnere (szerinte), nem jelenti azt, hogy jó. Rengeteg kamus, aki ott éli ki magát, olyanok, akik csupán hazugságot írnak, más fotójával élnek vissza, valamint találkozóig el nem jutó, vagy éppen azelőtt tiltó "emberek" gyűjtőhelye lett sajnos.

Lehet lepontozni és privit sem írni.

2020. júl. 3. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Komoly ismerkedésre a tinder a legjobb szerintem, utána a Planet átmenet, mert ott bármit lehet keresni, a grindr az szexre jó csak kb.
2020. júl. 5. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld pipa :)
2020. júl. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!